30 juli 2017 Roma Juventus

Speltips Verona – Juventus 10/11: Krisande hemmalag

Krislaget Hellas Verona tar emot Juventus i den 14:e omgången av Serie A. Matchen spelas torsdagen den 10 november 2022 med avspark kl 18:30.

Hellas Verona har en blytung säsongsinledning bakom sig. Efter 13 spelade omgångar har man endast skrapat ihop fem poäng och ligger därmed sist i Serie A. Därtill kommer man till det här mötet med åtta raka förluster.

Gabriele Cioffi tog över Hellas inför den här säsongen, men hans tid i klubben tog slut redan i oktober. Då ersattes han av Salvatore Bocchetti som nu har lett laget i fyra matcher som samtliga slutat med förlust.

I söndags föll man med 2-0 borta mot Monza efter att Magnani utvisats redan i den 27:e minuten. Det var en upprepning av vad som skedde i omgången innan då man tappade ledningen och föll med 3-1 hemma mot Roma efter att Dawidowicz utvisats i den första halvleken.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

En stark Juve-defensiv

Juventus har ju också de, som bekant, en motig höst bakom sig. Deras insats i CL-gruppspelet var inte värdig den här klubben, men i Serie A har man nu, utan tvekan, en positiv trend. I ligaspelet har man tagit fyra raka segrar med noll insläppt mål och vinner man även den här matchen så är man bara två poäng efter tabelltvåan AC Milan.

Juve tog sin främsta skalp den här säsongen då man i söndags besegrade rivalerna Inter med 2-0 hemma. Fagioli gjorde ett av målen i den matchen och han var även matchens ende målskytt då man besegrade Lecce med 1-0 i omgången dessförinnan.

Det har varit jämna matcher mellan Hellas Verona och Juventus de senaste åren. Faktum är att de sistnämnda bara har vunnit ett av de fem senaste mötena.

Med tanke på Hellas nuvarande krisläge så bör Juventus ha goda chanser till tre poäng. Massimo Allegri har framförallt fått en stark defensiv på plats och med endast sju insläppt mål är man bäst i Serie A. Offensivt finns det fortfarande mycket som kan bli bättre, men jag tror att man gör vad som krävs för att vinna den här matchen. Mitt spel blir en rak tvåa, att Juventus vinner till 1.73 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Juventus vinner
Odds: 1.73
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:30, torsdag 10 november 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: