Speltips Verona – Napoli 15/8: Premiärmöte

Martin Efvergren Publicerat: 15 August 2022

Hellas Verona och Napoli drabbar samman i premiäromgången av Serie A. Matchen spelas måndagen den 15 augusti 2022 med avspark kl 18:30.

Verona – Napoli

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Igor Tudor gjorde ett fint jobb med Hellas Verona förra säsongen. Framförallt utvecklade han lagets offensiv på ett imponerande sätt och till slut gav det en nionde plats i Serie A.

Till den här säsongen har Tudor lämnar för Marseille och ny på tränarposten är en annan storvuxen gammal försvarare i Gabriele Cioffi som senast ledde Udinese.

Giovanni Simeone gjorde 17 mål för Hellas förra säsongen och han är nu värvad på permanent basis från Cagliari som han tidigare tillhörde. Därutöver har man förstärkt med bland andra Ghilardi från Fiorentina och Henry från Venezia. På minuskontot finns främst Casale som gått till Lazio.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tät tillställning

Luciano Spallettis Napoli inledde förra säsongen oerhört starkt och var länge med i kampen om ligatiteln. Under våren tappade man dock lite mark gentemot de båda Milano-lagen och det blev till slut en tredje plats.

Än så länge har man fått behålla transferryktade Osimhen, men totalt sett ser man helt klart inte starkare ut på pappret än förra säsongen. Den stora frågan är hur man ska fylla luckan efter Koulibaly som sålts till Chelsea och därtill har även Mertens och Insigne lämnat.

Napoli har dock gjort intressanta värvningar i mittfältaren Anguissa från Fulham samt försvararna Östigård från Brighton och Min-Jae från Fenerbahce. Det främsta namnet är dock den lovande yttern Kvaratskhelia som imponerat på försäsongen.

Det brukar bli jämna matcher när Hellas Verona och Napoli möts och så även förra säsongen. Det första mötet i Neapel slutade då 1-1 och i våras kunde Napoli vinna med 2-1 i Verona.

Napoli gäller nu som favoriter inför det här premiärmötet. Ett spel på gästerna ger omkring 2.08 gånger insatsen.

Napoli släppte in minst mål i Serie A tillsammans med Inter förra säsongen. Trots tappet av Koulibaly tror jag att man kommer kunna bygga vidare på den stabilitet som Spalletti grundlade förra säsongen. Jag är i istället mer brydd kring lagets offensiva kapacitet.

Jag finner anledning att tro att det här kommer att bli en jämn och tät tillställning. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 2.05 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 2.05
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:30, måndag 15 augusti 2022
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: