kampanj vm 2018

Speltips Verona – Udinese 3/10: Botten mot toppen

Hellas Verona tar emot succélaget Udinese i den åttonde omgången av Serie A. Matchen spelas måndagen den 1 oktober 2022 med avspark kl 20:45.

Gabriele Cioffi (som kom från Udinese) tog över Hellas Verona i vintras och kunde leda laget till en fullt respektabel nionde plats i Serie A förra säsongen. Den här säsongen har dock inte inletts lika övertygande. Efter sju omgångar har man bara tagit en seger och man kommer från två raka förluster.

Veronas enda vinst kom i den femte omgången då man besegrade Sampdoria hemma med 2-1. Den segern kunde man sedan inte bygga vidare på. I den efterföljande matchen föll man med 2-0 borta mot Lazio. Samma resultat blev det sedan i bortamötet mot Fiorentina strax innan landslagsuppehållet.

Hellas Verona står därmed kvar på fem poäng efter sju matcher och är nu i stort poängbehov inför det här mötet mot uppstickaren Udinese.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Öppen matchbild

Det var inte många som pratade om Udinese som en potentiell uppstickare inför säsongen, men nu får de finna sig i att vara mer uppmärksammade. Andrea Sottil tog över rodret i somras och ser verkligen ut att ha fått ihop det här laget på ett bra sätt.

Udinese gick till uppehållet med fem raka segrar där man avslutade med att besegra Inter hemma med 3-1. Detta efter att ha vänt 0-1-underläge. Den segern kom dock inte som en blixt från klar himmel då man tidigare även besegrat, bland andra, Roma med 4-0 hemma och Sassuolo med 3-1 borta. Udine-laget står därmed på 16 poäng efter sju matcher och är i allra högsta grad med i toppen av tabellen.

Hellas Verona och Udinese möttes senast i Verona i februari och då var det hemmalaget som gick segrande med hela 4-0. När de nu möts igen är förutsättningarna annorlunda vilket gör att gästerna gäller som knappa favoriter. Ett rakt spel på att Udinese ger ändå hela 2.30 gånger insatsen.

Som det ser ut nu är det ett bottenlag mot ett topplag som möts, men på pappret är det fortfarande två relativt jämnstarka lag. Frågan är nu om Udinese har lyckats bibehålla form och rätt fokus efter att ha fått mycket beröm för sina senaste insatser.

Jag vågar ännu inte riktigt lita på att Udinese kommer fortsätta leverera på samma nivå. Däremot tror jag på att det här kommer att bli en underhållande match mellan två lag som vill gå framåt. Mitt spel blir att det kommer göras över 2.5 mål totalt till 1.80 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.80
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 20:45, måndag 3 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: