Specialspel – Övergångar: Odds och långtidsspel

Spelbloggare Publicerat: 27 July 2022

Silly season pågår för fullt i fotbolls-Europa och nya övergångar presenteras dagligen. Vi har tittat närmare på de hetaste potentiella övergångarna, dess odds och spelmöjligheter. Transferfönsternas öppnande och stängande skiljer sig något de olika ligorna emellan. Ett gemensamt slutdatum för sommarens deadline day är emellertid den 2:e september 2022.

Från och med en 15:e juli öppnar även det svenska transferfönstret. Många av de värvningarna har redan presenteras, men det lär ändå komma att hända en hel del även nationellt.

I det internationella perspektivet snurrar det som vanligt en hel del rykten så här års. Ett av de namn som det spekulerats mycket kring är Cristiano Ronaldos. Blir han kvar i Manchester United under Erik ten Hags ledning eller är det på riktigt aktuellt med en flytt till Chelsea eller FC Bayern?

Ur ett svenskt perspektiv ska det också bli intressant att se om Alexander Isak kommer att röra på sig eller om han blir kvar i Real Sociedad.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor gratisspel hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Övergångar sommaren 2022

När det kommer till spel på transfers så erbjuder Expekt ett brett utbud av olika möjligheter. Utifrån deras odds går vi här igenom ett urval av de hetaste potentiella övergångarna i de europeiska toppligorna.

Nyss nämnde Cristiano Ronaldos framtid i Manchester United tycks vara osäker, men ser vi till oddsen är det ändå mest sannolikt att han kommer att stanna. Ett spel på att han blir kvar i Man United ger omkring 1.40 gånger insatsen hos Expekt. Främsta utmanarna anses Chelsea och FC Bayern vara då de båda ges till oddset 5.00. Att han återvänder till Real Madrid kan spelas till hela 18.00 gånger pengarna.

Nyrika Newcastles sägs vara på jakt efter Alexanders Isaks signatur och ska vi tro oddssättningen är det inte alls otroligt att han kan hamna där. Att Isak går till Newcastle ges till oddset 2.60 hos Expekt. Att han blir kvar i Real Sociedad kan spelas till 1.33.

Robert Lewandowski har också varit ryktenas man under en längre tid och det mesta talar just nu för att han kommer att lämna FC Bayern. Att han blir kvar i Munchen ger hela 2.75 medan oddset på att han går till FC Barcelona är 1.45.

En annan intressant svensk som kommer att röra på sig i sommar är Jordan Larsson. Att han skulle fortsätta i AIK ses inte som troligt då det i dagsläget ger hela 31.00 gånger insatsen. Det mest troliga enligt Expekt är att han kommer att gå i sin pappas fotspår och ansluta till Celtic. Att han går till de skotska mästarna ger endast 1.30 och näst mest troligt anses Nottingham Forest vara som ny klubbadress då oddset på det är satt till 2.50.

  spela på övergångar hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen