Speltips England – Sverige 26/7: Semifinal

Martin Efvergren Publicerat: 26 July 2022

England och Sverige gör upp i den första semifinalen i EM 2022. Matchen spelas tisdagen den 26 juli med avspark kl 21:00 på Bramall Lane.

England – Sverige

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Hemmanationen England gick som tåget genom gruppspelet där man vann samtliga tre matcher med en målskillnad på totalt 14-0. Nu gäller man som favoriter att ta sig till finalen på Wembley då man ställs mot Sverige i semifinalen spelas i Sheffield.

The Lionesses sattes aldrig på något tuffare prov i gruppspelet, men kvartsfinalen mot Spanien blev en rejäl prövning. Före EM var England och Spanien huvudfavoriter hos spelbolagen och det hade mycket väl kunnat vara en finalmatch om vi ser till de båda lagens kvaliteter.

Det blev också en jämn match där spanjorskorna tog ledningen, men där Ella Toone kunde kvittera i slutskedet. Matchen gick således till förlängning där hemmalaget var något starkare och Georgia Stanway blev hjälte med ett tidigt mål i den första förlängningskvarten.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 120 kronor gratisspel hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel England

Om England i stort har övertygat så går det inte riktigt att säga samma sak om Sverige. De inledde detta EM utan att imponera i två matcher och kunde därefter blixtra till mot Portugal.

Insatsen i 5-0-segern mot Portugal är Sveriges enda fullträff så här långt. Samtidigt kan man argumentera för att man var, i princip, lika bra mot Belgien med skillnaden att effektiviteten och och skärpan framåt saknas.

I båda matcherna har fasta situationer varit ett vasst svenskt vapen och det var därför inte oväntat att det till slut blev ett hörnmål som skulle säkra Sveriges biljett till den här semifinalen. Ytorna och chanserna som Sverige kommer få i den här matchen lär bli betydligt färre och då blir fasta situationer sannolikt en än viktigare komponent.

England gäller alltså som favoriter inför den här semifinalen och det köper jag fullt ut. Baserat på vad lagen presterat i EM så här långt samt hemmafaktorn så är det fördel England.

Kanske kan det passa Sverige bättre att slå ur underläge och kanske kan de göra som mästarlag brukar göra och höja sig när det gäller som mest. Det är inte fullt otänkbart, men all annan logik talar ändå för att England kommer att gå segrande här. Mitt spel blir därför en rak etta, att England vinner till 1.85 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 120 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: England vinner
Odds: 1.85
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00, tisdag 26 juli 2022
TV:  tvfyra logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: