Speltips Sollentuna – Norrköping 28/2: Svenska Cupen

Division 1-laget Sollentuna FK får finbesök då de gästas av IFK Norrköping i Svenska Cupen. Matchen spelas måndagen den 28 februari 2022 med avspark kl 19:00 på Grimsta IP.

Sollentuna FK slutade på sjätte plats i Division 1 Norra förra säsongen och lyckades därtill säkra en plats i Svenska Cupen. Man har inlett den här säsongen starkt om vi ser till träningsmatcherna och den första matchen mot Varberg i Svenska Cupen.

Sollentuna tog emot allsvenska Varberg förra lördagen och det blev visserligen inga poäng då man föll med 1-0. Men man stod upp väldigt väl och var spelmässigt, till stora delar, det dominerande laget. Inför den matchen hade man också besegrat både AIK och Västerås i förberedande träningsmatcher.

Förutom Sollentuna och Varberg finns även IFK Norrköping och Öster i Svenska Cupens grupp G. Det såg på förhand ut att kunna bli en jämn grupp och då Norrköping och Öster delade på poängen i deras första matchen är det nu upplagt för att kunna bli ett väldigt tight race om gruppsegern.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kr Freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ingen promenadseger

FK Norrköping slutade på sjunde plats i Allsvenskan förra säsongen, vilket man väl får säga är godkänt men inte mer. Rikard Norling förfogar över mycket offensiv kvalitet men det blev också ett par tunga tapp i form av spelarförsäljningar som gjorde det svårt för Peking att konkurrera om en topplacering.

Till den här säsongen har man, bland annat, förstärkt med Jacob Ortmark från Sirius och han fick en riktig drömstart i sin första tävlingsmatch för Norrköping. Redan i den fjärde minuten mot Öster förra helgen satte Ortmark 1-0, men därefter blev det inte så mycket mer. Öster försvarad sig väl genom hela matchen och på tilläggstid kunde de även kvittera till 1-1.

Nu är gruppfavoriten Norrköping piskade att vinna och man gäller förstås som klara favoriter hos spelbolagen inför den här matchen. Ett rakt spel på bortalaget ges till ett odds omkring 1.20.

Sollentuna är ett ungt lag med en huvudtränare i Douglas Jacobsen som bara är 26 år gammal. Erfarenhet och meriter saknas, men som lag är man välorganiserade och man har bevisat att man kan stå upp väl mot allsvenskt motstånd, åtminstone så här tidigt på säsongen.

Det vore naturligtvis en stor skräll om inte Norrköping vinner den här matchen, men jag tror inte på någon utskåpning. Mitt spel blir att det kommer göras under 3.5 mål totalt till 1.91 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kr freebet bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3.5 mål
Odds: 1.91
Bolag: Expekt
Spelstopp: 19:00, måndag 28 februari 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: