Speltips AGF Randers 28 maj 2020

Speltips Brage – Halmstad 23/7: Seriefinal

Serieledarna tar sig an ligatvåan i ett väldigt spännande toppmöte i superettan under lördagen.

Lördagen bjuder på en seriefinal från superettan då Brage tar emot Halmstad på Borlänge Energi Arena. Halmstad har i skrivande stund samlat ihop 29 poäng, medan Brage ligger på 26. Då det är hela åtta klubbar till som har över tjugo poäng så gäller det för båda lagen att fortsätta leverera ifall de ska hålla sig kvar uppe i toppen.

Halmstad har chansen att dra ifrån det oerhört jämna sjoket bakom sig i tabellen vid vinst, samtidigt som Brage har chansen att gå upp i serieledning då det är tre poäng som skiljer lagen åt.

Sett till hur superettan har sett ut i år så ska Halmstad vara den klara favoriten till förstaplatsen, vilket de också har hållit i länge nu. Men det har trots allt sett lite skakigt ut sedan återstarten där de har förlorat två av fyra matcher genom att ha tappat sena ledningar i andra halvlek.

Men senaste helgen var de tillbaka i full kraft och vann övertygande mot superettans stora överraskning Utsikten som är med och slåss i toppen. Matchen slutade 4-1 och trots att matchen var spelmässigt ganska jämn så var Halmstads kvalitet tydlig.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos 888!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Brage har inte riktigt samma kvalitet

Hemmalaget hade en väldigt bra vårsäsong där de bitvis har varit uppe i ligaledning, men har inte haft en lika vass start på sommaren som de kanske hade önskat. De inledde med en förlust mot Utsikten innan de slog Västerås, vilket har följts upp av två kryss mot AFC Eskilstuna och nu senast Skövde.

Mot Skövde var det en fysisk och jämn tillställning som rättvist slutade 1-1, och även om Brage fortsätter att vara väldigt svårslagna så osar de inte riktigt samma kvalitet som Halmstad. Men de lär nog fortsatt vara en het kandidat till topp tre-positionerna framåt hösten.

Det som båda klubbarna har gemensamt är att de först och främst har en stark defensiv där de har släppt in klart färre mål än de andra toppkonkurrenterna. Båda lagen vet vad som står på spel på lördag och det kan mycket väl bli en tillknäppt tillställning till en början.

I Halmstads senaste match så verkade de dock ha tagit sig samman efter en lite skakigare period och jag håller dem som klara favoriter här. Brage är dock bra på att få med sig kryss i stora matcher och vi spelar därmed en säkrare variant på Halmstad med pengarna tillbaka vid oavgjort för 1.53 hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Halmstad – Draw no bet
Odds: 1.53
Bolag: 888sport
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: