stream aston villa liverpool

Speltips Brommapojkarna – Norrby 24/7: Hemmastarka

Brommapojkarna välkomnar Norrby till Grimsta IP för en tidig lunchmatch i söndagens superettan.

Brommapojkarna har fortsatt kontakt med toppen av tabellen i denna oerhört jämna upplaga av superettan, medan Norrby i sin tur har en någorlunda bekväm buffert ned till bottenstriden. Det är dock bara fyra poäng som skiljer dessa båda lagen åt efter fjorton omgångar.

Men trots att det bara är fyra poäng som skiljer dem åt så finns det vitt skilda förväntningar på dessa båda klubbar. Brommapojkarna bör kunna vara med och utmana om en topp tre placering, medan Norrby snarare förväntas ligga kvar strax ovanför bottenstriden.

För Brommapojkarnas del så har resultaten varit spretiga, men de har varit betydligt mycket bättre hemma på Grimsta än på bortagräs. De är faktiskt det laget som har störst skillnad i poängskörd beroende på var de spelar. De har högst snittpoäng i hela serien på hemmaplan medan de tillhör bottenlagen på resande fot.

Nu i den senaste omgången fick de nöja sig med ett kryss borta mot nästjumbon Örgryte efter att ha kvitterat i andra halvlek.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Norrby saknar spets i år

Inte heller Norrby har varit särskilt starka på resande fot och det lär inte bli en lätt uppgift att försöka ta poäng uppe i Stockholm under söndagsförmiddagen.

Boråsklubben har inte alls haft samma framgångsrika säsong som ifjol då det bara var målskillnad som höll dem från tredjeplatsen och ett kval upp till allsvenskan. De har tappat flera profiler sedan dess och är inte längre samma slagkraftiga lag som tog superettan med storm under förra året.

På hemmaplan så har det gått ganska bra på senaste med sju poäng av nio möjliga i deras tre senaste matcher, även om de fick nöja sig med ett kryss hemma mot J-Södra i den förra omgången. Norrby brukar i regel dock spela rätt jämna matcher och bli väldigt sällan överkörda även vid förlust.

Men målproduktionen har varit ett stort problem och bara Östersund har gjort färre mål än Norrby hittills i år. De saknar en skyttekung av Dijan Vukojevic standard i år, vilket gjorde stor skillnad förra säsongen.

Med Brommapojkarnas starka hemmafacit, där de fortfarande är obesegrade, så känns den raka ettan för 1.96 hos Campobet som ett väldigt fint spel på matchen.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Brommapojkarna vinner
Odds: 1.96
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: