Speltips AGF Randers 28 maj 2020

Speltips Brommapojkarna – Örebro 3/8: Hemmastarka

Brommapojkarna tar sig an Örebro i en spännande match bakom toppen under onsdagskvällen.

Båda lagen är med och kämpar i den stora klungan bakom toppen, men ingen av dem lyckades vinna i förra omgången och tappade därmed mark i den väldigt täta striden om topplaceringarna.

Brommapojkarna mötte Skövde i en sexpoängare värd namnet då båda låg på 25 poäng inför matchen och båda hade chansen att dra förbi sin konkurrent och slå sig in i topp tre. Skövde tog en rätt tidig ledning i matchen och Brommapojkarna kvitterade inte långt därefter, men därefter så blev det inga fler mål och matchen slutade 1-1.

Med tanke på att det bara var Brommapojkarnas sjätte poäng på bortaplan i år så får det ändå ses som godkänt att de lyckades knipa en pinne. Det är på hemmaplan som de har varit nära ostoppbara med sex vinster och två kryss hittills, vilket har lagt grunden till att de ens är i närheten av toppstriden fortfarande.

När de nu återvänder hem till Grimsta IP så ska de vara favoriter mot ett rätt bortasvagt Örebro.

INGA OMSÄTTNINGSKRAV – 100 KRONOR BONUS! Lucky Sports storsatsar i Sverige och ger alla nya kunder 100 kronor i bonus – helt utan omsättningskrav. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta omsättningsfri bonus – 100 kronor hos lucky sports!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Örebro borde ha mer att ge

Med lite drygt halva säsongen spelad så har Örebro inte riktigt levt upp till förväntningarna såhär långt, men de har alla möjligheter att reparera det och vara med och slåss om topplaceringarna framåt hösten.

I nuläget så ligger de fortfarande på den nedre tabellhalvan, men har bara fem poäng upp för att nå topp tre, så ifall de kan höja sig något bara så kan det räcka väldigt långt. De hade nyss två raka segrar inför helgens match hemma mot Brage, men de räckte inte riktigt till mot ligatvåan och föll tillslut med 1-3, trots att de hängde med bra spelmässigt.

Brage var dock vassare i sina avslut och kunde utöka mot ett tomt mål efter att Örebros målvakt hade hängt med upp i offensiven på en hörna under tilläggstiden. ÖSK ser ut att vara på rätt väg igen en aning, men deras bortaspel har inte imponerat och frågan är om de kan få med sig ett resultat borta mot seriens starkaste hemmalag.

Det är svårt att argumentera emot Brommapojkarnas statistik hemma på Grimsta IP där de fortfarande är obesegrade och vinner gång på gång. För 1.77 hos Lucky Sports spelar vi därmed helt enkelt på den raka ettan här.

  Rygga spelet hos lucky sports – Hämta 100 kronor bonus omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Brommapojkarna vinner
Odds: 1.77
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 19:00
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: