Speltips Dalkurd – Landskrona 2/7: Framåtlutat

Martin Efvergren Publicerat: 29 June 2022

Dalkurd FF tar emot Landskrona BoIS i den tolfte omgången av Superettan. Matchen spelas lördagen den 2 juli 2022 med avspark kl 15:00.

Dalkurd – Landskrona

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Dalkurd FF fick precis den återstart som man behövde när Superettan drog igång efter uppehållet förra helgen. Med nye tränaren Amir Azrafshan vid rodret kunde man inkassera tre mycket välbehövliga poäng i mötet mot AFC Eskilstuna.

Det såg dock inte så ljust då gästande AFC gick ifrån till en 2-1-ledning i den andra halvleken. Men Dalkurd visade karaktär då man man kom tillbaka och vände matchen till seger med 3-2 efter att Stefan Wolf gjort det avgörande målet på tilläggstid.

Därmed står Dalkurd på 11 poäng efter 13 spelade matcher, vilket ger en 13:e plats i tabellen. Nu väntar så en ny hemmamatch då man gästas av ett Landskrona BoIS som är tre poäng före.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Två lag med god känsla

Landskrona BoIS var en pigg nykomling förra säsongen, men inledning på den här säsongen gick det motigare. Därefter har man arbetat sig uppåt i sina prestationer och nu kommer man till den här matchen med åtta raka matcher i Superettan utan förlust. Fem av dessa har emellertid slutat oavgjort.

Landskrona avslutade våren med fyra raka oavgjorda matcher, men i återstarten i måndags tog man sig åter till vinnarspåret. Man kunde då besegra Örebro SK på hemmaplan med 2-1 och står därmed på 14 poäng. Det ger en tionde plats i tabellen inför den tolfte omgången.

Amir Azrafshan gjorde underverk då han räddade kvar Östersund i allsvenskan för ett par år sedan och nu ska han försöka göra detsamma med nykomlingen Dalkurd i Superettan. Han är skicklig på att hantera de mentala bitarna och sämre blir det ju inte av att han vann sin första match efter en imponerande vändning i slutskedet.

Jag räknar med att Dalkurd kommer med nytt självförtroende till den här matchen. Samtidigt lär Landskrona känna sig starka med åtta raka utan förlust bakom sig.

Det har varit relativt målrikt i båda lagens senaste matcher och jag tror på två framåtlutade lag i den här matchen. I sju av Dalkurds åtta senaste matcher har det gjorts över 2.5 mål och båda lagen har gjort mål i Landskronas sex senaste matcher. Mitt spel blir att det kommer göras av över 2.5 mål totalt i den här matchen till 1.80 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål totalt
Odds: 1.80
Bolag: Expekt
Spelstopp: 15:00, lördag 2 juli 2022
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: