9 september 2018 Liechtenstein Gibraltar Speltips

Speltips Halmstad – Östersund 3/5: Defensivt starka

Halmstads BK är klara favoriter inför mötet mot Östersunds FK i den femte omgången av Superettan. Matchen spelas tisdagen den 3 maj 2022 med avspark kl 19.00.

Halmstads BK stod inte riktigt att känna igen i de två första omgångarna av Superettan. Framförallt eftersom man släppte in två mål mot både Örgryte och Norrby. Detta med tanke på att man har fått behålla sitt mittlås med Johansson och Baffo som kanske var hela allsvenskans bästa förra säsongen.

Halmstad släppte in näst minst mål i allsvenskan, men åkte ändå ur och nu gäller man som huvudfavoriter att vinna superettan. Efter en sämre start har man i de två efterföljande matcherna visat att man kan bära det favoritskapet.

Förra tisdagen besegrade man den förväntade toppkonkurrenten Örebro borta med 2-0 och i omgången dessförinnan slog man Dalkurd borta med 1-0. Därmed står man på sju poäng efter fyra matcher.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tät tillställning

Östersunds FK kommer ju också de från allsvenskan, men deras säsong där var betydligt svagare än Halmstads och därtill har man inte fått behålla någon stomme. Därför är också förväntningarna på detta ÖFK lågt ställda.

Magnus Powell är ny på tränarposten i Östersund och har, med tanke på förutsättningarna, fått en helt okej start på säsongen. Man inledde med att förlora mot succénykomlingen Skövde, men har därefter plockat poäng i tre raka matcher.

Senast tog Östersund sin första seger för säsongen då man besegrade Dalkurd med 1-0 på hemmaplan. Dessförinnan hade man spelat 1-1 på bortaplan mot både Västerås och Trelleborg.

Halmstad ser nu ut att ha stängt igen bakåt på samma sätt som man genomgående lyckades väl med förra säsongen. De båda mötena mot Östersund i allsvenskan blev också målsnåla då mötet på Örjans Vall slutade 1-1 och mötet i Östersund vanns av HBK med 1-0.

Halmstad gäller nu som klara favoriter inför den här matchen. Ett rakt spel på hemmalaget ges till ett odds omkring 1.43.

Det mesta talar för att Magnus Haglunds manskap kommer kunna ta sin första hemmaseger för säsongen, men vi vet också hur jämna de flesta matcher är i den här serien. Östersund har stått upp väl så här långt och kommer säkerligen kunna göra det även här.

Det har gjorts under 2.5 mål i Östersunds tre senaste matcher och Halmstad är notoriskt målsnåla. Därför finner jag god anledning att tro att det här inte kommer bli något målkalas. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.80 gånger insatsen hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.80
Bolag: Expekt
Spelstopp: 19:00, tisdag 3 maj 2022
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: