Speltips Belenenses Vitoria Guimares 11 juni 2020

Speltips Halmstad – Utsikten 17/7: Toppmatch

Ett toppmöte från superettan väntar då serieledande Halmstad tar emot ligatrean Utsikten på söndagseftermiddagen.

Det är oerhört jämnt uppe i toppen av superettan och efter att Halmstad har börjat vackla lite i toppen så är det många lag som är redo att försöka lägga vantarna på serieledningen. En av årets stora överraskningar Utsikten är ett av dessa lag, men först behöver de visa vad de går för på Örjans vall.

Halmstad har sett ut som det självklara topplaget under säsongsinledningen av superettan då de har lyckats behålla mycket av den defensiva stabilitet som de hade i fjol i allsvenskan. Men resultaten har försämrats lite på senaste och sedan återstarten så har de inte sett lika övertygande ut.

Bara en vinst på deras fyra senaste matcher gör detta till Halmstads formsvagaste period under säsongen hittills. Sedan superettan drog igång igen så har de förlorat mot både Trelleborg och nu senast mot Landskrona i tisdags på ett sätt de inte borde förlora på. De har haft ledningen i båda matcherna, men har tappat det till förlust sent i andra halvlek. Den defensiva stabilitet som gör att de kan stänga matcher är det som tidigare skilt dem från många andra klubbar i andradivisionen.

Allt annat än vinst kan mycket väl innebära tappad serieledning nu och nu gäller det för Magnus Haglunds mannar att lägga i en ny växel.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Lackmustestet för nykomlingarna

Utsikten har sett mycket bättre ut än vad många hade väntat sig hittills i år. Som nykomlingar från ettan södra hade de egentligen inga förväntningar på sig inför säsongen, men har stabilt klättrat mot toppen under de senaste omgångarna.

De är nu obesegrade i sex raka matcher där de bland annat tagit en tung seger mot Brage. De har sett bra ut defensivt samtidigt som de är vassa i omställningarna med en fartfylld offensiv. Det är svårt att säga huruvida Utsikten gör det väldigt bra eller om nivån på årets upplaga av superettan inte direkt håller toppkvalitet, men oavsett så ska de ha beröm för hur de har presterat hittills.

Men bortamatch på Örjans vall är nog så svårt det kan bli i årets upplaga av superettan och de är väldigt klara underdogs inför söndagens möte.

Med tanke på vad som står på spel i toppen så lär nog inget av lagen vilja riskera för mycket. Även om Halmstads matcher ofta har överskridit 2,5 mål på senaste så har Utsikten generellt sett spelat rätt målsnåla matcher mot andra lag från den övre tabellhalvan på senaste. Det är som sagt två defensivt starka lag som möts och därmed så ser underspelet för 2.14 rätt lockande ut hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2.14
Bolag: Expekt
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: