9 september 2018 Liechtenstein Gibraltar Speltips

Speltips J-Södra – Landskrona 10/5: Pressat hemmalag

Det är två lag i stort poängbehov som möts när Jönköpings Södra tar emot Landskrona BoIS i den sjätte omgången av Superettan. Matchen spelas tisdagen den 10 maj 2022 med avspark kl 19.00 på Stadsparksvallen.

J-Södra – Landskrona

Superettan
Till bet365!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. CASINO-TIPS

Jönköpings Södra IF fyller hundra år i år, men jubileumssäsongen kunde knappt ha börjat sämre. Redan efter tre omgångar fick tränare Patrik Jildefalk sparken efter ett drygt år på posten och laget leds nu av den tidigare assisterande tränaren Oscar Garcia Rodriguez.

Spanjoren har lett laget i två matcher och man har kammat noll i båda. Senast stod man för en bra första halvlek i bortamötet mot BP, men man föll samman helt i den andra där man tappade ledningen och föll med 2-1.

J-Södra besegrade Brage borta i den tredje omgången, de övriga fyra har man förlorat. Totalt har man släppt in tolv mål och det har varit uppenbart att bitarna inte sitter ihop. Målsättningen att vara ett topplag är man väldigt långt ifrån att nå just nu.

VÄRLDENS MEST POPULÄRA SPELBOLAG! Vill du spela hos världens största spelbolag, som har odds på allt du kan tänka dig? Hos bet365 får du dessutom hela 1 250 spelkrediter som ny kund. Läs mer eller registrera dig här!

  Till bet365!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Fokus på grunderna

Landskrona BoIS var en pigg nykomling i Superettan förra säsongen. Till den här säsongen har man tappat ett flertal bärande spelare och det var således förväntat att skulle kunna bli en tuffare andra säsong.

Landskrona fick också en sämre start då man föll i de tre första matcherna. Värt att notera är emellertid att förlusterna kom mot Öster, AFC och Skövde som alla nu är i toppen av tabellen. Därefter tog BoIS sin första seger hemma mot Örgryte i den näst senaste omgången. Förra måndagen spelade man sedan 0-0 borta mot Norrby.

Jönköpings Södra och Landskrona vann båda sina respektive hemmamatcher mot varandra förra säsongen. J-Södra gäller också som favoriter inför den här matchen då ett spel på hemmalaget ger omkring dubbla insatsen tillbaka.

Utifrån vad J-Södra har presterat så här långt är det dock inte mycket som talar för att de kommer att vinna den här matchen. Truppen är inte dålig, förmodligen på pappret bättre än Landskronas, men en tydlig idé saknas både i offensiven och defensiven. Oscar Garcia Rodriguez har nu fått mer tid att få bitarna på plats där man framförallt lär ha gnuggat på grunderna i defensiven.

Billy Magnussons Landskrona har inte heller direkt flugit fram så här långt. De har gått mållösa från tre av sina fem matcher och jag tror att det här kommer att bli jämn, tät och mindre välspelad tillställning.

J-Södra är övervärderade som favoriter, men jag finner anledning att tro att de kommer göra en bättre försvarsinsats. De är pressade av den svaga starten och behöver börja om med grunderna. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt i den här matchen till 2.00 gånger pengarna hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 2.00
Bolag: bet365
Spelstopp: 19:00, tisdag 10 maj 2022
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: