Speltips Landskrona BoIS – Östersund 23/7: Fördel hemmalaget

Axel Sjödin Publicerat: 22 July 2022

Landskrona BoIS har en chans att klättra i tabellen då de möter tabelljumbon Östersund under lördagen.

Landskrona - Östersund

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Även om Landskronas fina svit bröts förra helgen så har de här chansen att hoppa upp på hästen igen och klättra upp på den övre tabellhalvan i årets väldigt jämna upplaga av superettan. Östersund ligger i sin tur sist i tabellen och behöver desperat försöka skrapa ihop lite poäng.

Landskrona BoIS var ett utropstecken förra året då de länge såg ut att vara i bra position att slåss om uppflyttning, men fallerade framåt slutet av säsongen. De har inte riktigt haft samma genomslagskraft i år, men hade nyligen en svit på tio matcher som obesegrade efter de tre inledande förlusterna på säsongen.

Deras fina svit bröts dock förra helgen i en tung 0-3-förlust borta mot Västerås på Iver Arena. Västerås kunde ta ledningen i första halvlek och tidigt in i andra så kan andra målet och kort därefter ett rött kort för gästerna på Filip Ottosson, vilket i stort sett stängde matchen.

Detta innebär då även att Ottosson är borta inför lördagens match, men alldeles oavsett så går BoIS in som klara favoriter inför mötet.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Svårt att se en ljusning för Östersund

Det har gått från värre till värst för Östersunds del efter att de trillade ur allsvenskan förra säsongen. De ligger nu sist i superettan och ser ut att gå raka vägen ned mot ettan ifall ingenting förändras drastiskt.

Det har kommit uppgifter om att ÖFK ska ha värvat in en mittback i form av Kristian Novak från norska Jerv, men det är inte bekräftat från klubbens håll och det är nog inte troligt att han kommer att synas i matchtruppen till helgen. Någon som kan göra det är dock Felix Hörberg som verkar vara tillbaka efter en längre tids sjukdom.

Men för en klubb som inte har vunnit sedan i april så är det långt mer än en enstaka sjukfrånvaro som är problemet. De har nu tio raka matcher utan vinst där de bara har lyckats få med sig poäng, i form av kryss, två gånger.

Senaste helgens möte hemma mot Öster var i alla fall ett sådant tillfälle, även om Öster nog var det bättre laget på plan som skapade mer. Hittills så har Östersund dock bara tagit två enstaka poäng på bortaplan och mot ett Landskrona som är obesegrade hemma i fem raka matcher och slog Halmstad där senast så lär det bli en tuff uppgift. För 1.93 hos Campobet så tycker jag ändå att oddsen på den raka ettan här är bra.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Landskrona vinner
Odds: 1.93
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: