Speltips Landskrona – Örebro 27/6: Tät tillställning

Martin Efvergren Publicerat: 27 June 2022

Landskrona BoIS gästas av Örebro SK i återstarten av Superettan. Matchen spelas måndagen den 27 juni 2022 med avspark kl 19:00.

Landskrona – Örebro

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Landskrona Bois var en pigg nykomling i Superettan förra säsongen, men har haft en tuffare inledning på den här säsongen. Med tanke på hur många skickliga spelare som man tappat från förra årets trupp är det heller inte så konstigt.

Efter tio spelade matcher har Landskrona tagit elva poäng, vilket ger en tionde plats i tabellen. Man avslutade våren med fyra raka kryss och är därmed obesegrade i sju raka matcher. Av dessa har man dock bara vunnit två.

Strax innan uppehållet spelade man 1-1 borta i Skånederbyt mot Trelleborg. Detta efter att hemmalaget kvitterat Landskronas ledning på tilläggstid.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 2000 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett uddlöst Örebro

Örebro SK har en blytung säsong i Allsvenskan bakom sig och inledning på den här säsongen fortsatte på samma spår. Redan efter den första omgångens förlust mot Brage valde man att sparka den nytillträdde tränaren Joel Cedergren och sedan dess är det Axel Kjäll som leder laget.

Med tanke på den långt ifrån optimala starten är man ändå hyfsat med och nosar på en toppstrid. Efter tio matcher har man tagit 16 poäng. Det ger bara en åttonde plats i tabellen, men avståndet upp till tredjeplatsen är endast tre poäng. ÖSK avslutade våren med en 2-0-förlust hemma mot BP, men dessförinnan hade man tagit tio poäng på de fyra föregående matcherna.

Örebro har varit stabila bakåt, men spetsen framåt har saknats. Med en målskillnad på 10-11 är man Superettans näst målsnålaste lag.

Det är, som så ofta i den här serien, jämna förutsättningar inför den här matchen. Hos spelbolagen gäller ÖSK som knappa favoriter då ett spel på gästerna ger omkring 2.32 gånger insatsen.

Landskrona har dock hemmaplansfördel samtidigt som Örebro är mest vana vid att spela på konstgräs. Därtill har Billy Magnussons manskap haft en positiv utvecklingskurva, även om man kryssade lite för mycket mot slutet av våren.

På pappret är Örebro det ganska klart bättre laget, men de har haft svårt med målskyttet och jag räknar med att det här kommer att bli en jämn och tät tillställning. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.84 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100% upp till 2000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.84
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 19:00, måndag 27 juni 2022
TV: 
Stream:  Discovery+