Speltips Landskrona – Skövde 3/8: Jämnt möte

Axel Sjödin Publicerat: 3 August 2022

Landskrona BoIS ställs mot Skövde AIK hemma på Landskrona IP under onsdagskvällen.

Landskrona - Skövde

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det har inte varit samma succé i år för Landskrona som det var under fjolåret, men gästerna Skövde har däremot överraskat genom att vara inblandade i toppstriden som nykomling under säsongen.

Det är nu tre raka matcher utan vinst för Landskrona BoIS som inte riktigt har lyckats ta sig upp i den stora klunga av lag som är med och hotar lagen i toppen. I dagsläget så ligger Landskrona på tionde plats i tabellen och är ungefär lika nära botten som toppen i denna oerhört jämna upplaga av superettan.

Senast så mötte de Halmstad borta i vad som får ses som spelschemats kanske tuffaste match. De var oerhört nära att få med sig en poäng och hade dessutom en ribbträff under tilläggstiden, men det var istället Halmstads Phil Ofosu-Ayeh som avgjorde i det absolut sista som hände i matchen i den 102:a (!) minuten och Landskrona fick lämna tomhänta efter en fin insats.

Landskrona kan nog få det svårt att klättra i tabellen, men de har trots allt visat att de är ett stabilt mittenlag som knappast lär bli indragna i någon bottenstrid även ifall poängen har uteblivit de senaste veckorna.

100 KRONOR FREEBET – HOS MR GREEN! Mr Green är ett av marknadens hetaste spelbolag nu – med odds på alla möjliga marknader. Ett perfekt läge att prova och få 100 kronor freebet som ny kund? Läs mer eller registrera dig här!

  hämta freebet – 100 kronor hos mr green!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Skövde har inte heller vunnit på de senaste tre

Gästerna däremot har fortfarande alla möjligheter att vara med och slåss i toppen, även om det är svårt att se dem vara med och slåss om uppflyttning framåt hösten. De har redan överträffat alla förväntningar såhär långt och ligger i den grupp av lag som alla har 26 poäng, två bakom den åtråvärda tredjeplatsen.

Förra helgen så mötte de Brommapojkarna hemma, som stod på samma poäng inför omgången. Skövde tog ledningen tidigt men Brommapojkarna kvitterade efter knappa halvtimmen och därefter blev det inga fler mål i matchen.

Det innebär att även Skövde nu har gått tre raka matcher utan vinst och hade verkligen behövt en trepoängare för att inte tappa ytterligare mark i toppstriden. Som ett av få lag som faktiskt har tagit fler poäng på bortaplan än hemma så ska de nog ändå ha rimliga chanser nu på onsdag i vad som förväntas bli en väldigt jämn match.

Båda lagen tenderar att både göra och släppa in mål i de flesta matcher och för Skövdes del så har BLGM-spelet suttit i samtliga av deras fem senaste matcher. För 1.70 hos Mr Green spelar vi därmed på att båda lagen gör mål.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.70
Bolag: MrGreen
Spelstopp: 19:00
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: