Speltips Norrby – Brage 9/8: Formsvagt hemmalag

Martin Efvergren Publicerat: 9 August 2022

Ett formsvagt Norrby IF gästas av tabelltvåan Brage i den 18:e omgången av Superettan. Matchen spelas tisdagen den 9 augusti 2022 med avspark kl 19:00.

Norrby – Brage

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Norrby var en positiv överraskning i Superettan förra säsongen då man var ytterst nära att knipa tredjeplatsen. Ett par spelartapp har dock försvagat laget och nu börjar läget bli pressat efter att man förlorat tre raka matcher.

Framförallt har lagets offensiv tappat spets i och med att Dijan Vukojevic försvann. Man har varit trubbigare framåt den här säsongen, men i de tre senaste matcherna är det lagets annars så solida defensiv som har rämnat.

I onsdags föll man tungt borta mot Dalkurd med 2-1 efter att hemmalaget avgjort på tilläggstid. Dessförinnan föll man med 3-2 hemma mot Trelleborg och även i den matchen släppte man in det avgörande målet med sekunder kvar att spela.

INGA OMSÄTTNINGSKRAV – 100 KRONOR BONUS! Lucky Sports storsatsar i Sverige och ger alla nya kunder 100 kronor i bonus – helt utan omsättningskrav. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – dubbla upp eller pengarna tillbaka hos lucky sports!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Självförtroendet blir avgörande

Den här säsongen kan man säga att IK Brage har tagit den rollen som Norrby hade förra säsongen. Från att ha kämpat i bottenskiktet av tabellen är man nu plötsligt och otippat ett topplag. Efter 17 matcher har man tagit 32 poäng och har därmed greppet om andraplatsen efter Halmstad i topp.

Med små medel har Kleber Saarenpää träffat rätt med det mesta vad gäller värvningar och spelmodell och ingenting talar just nu för att det här stabila bygget ska rasa.

Man kommer nu till den här matchen med två raka segrar. I onsdags lyckades man till slut bryta ner jumbon Östersund efter ett sent 1-0 av Douglas Karlberg och dessförinnan slog man Örebro borta med 3-1.

Norrby och Brage möttes senast i slutet av maj i Borlänge och det var då hemmalaget som gick segrande med 2-1. Trots det och trots att Norrbys form är svag är det hemmalaget som gäller som favoriter hos spelbolagen inför den här matchen.

Att Superettan är en jämn serie behöver inte sägas en gång till, men framgång föder framgång och Brage kommer här med ett oerhört självförtroende medan det motsatta gäller för ett alltmer pressat Norrby. Framförallt talar den faktorn till gästernas fördel. Mitt spel blir därför Brage 0 (asian handicap) till fina 2.54 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Brage 0 (asian)
Odds: 2.54
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 19:00, tisdag 9 augusti 2022
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: