9 september 2018 Liechtenstein Gibraltar Speltips

Speltips Norrby – Östersund 28/6: Uddlösa lag

Norrby IF är klara favoriter när man gästas av nästjumbon Östersunds FK i återstarten av Superettan. Matchen spelas tisdagen den 28 juni 2022 med avspark kl 19:00.

Norrby IF var en positiv överraskning i Superettan förra säsongen då man var väldigt nära att knipa kvalplatsen till Allsvenskan. Till den här säsongen hade förväntningarna skruvats upp något, men utfallet har blivit klart sämre.

Efter tio spelade matcher har Norrby tagit elva poäng, vilket just nu innebär att man ligger på 13:e plats i tabellen. Framförallt har man haft det väldigt skralt med målfabrikationen. Man har endast gjort sju mål så här långt och är med det sämst i Superettan.

Norrby avslutade våren med två raka förluster. Strax innan uppehållet föll man med 2-1 borta mot Brage och dessförinnan blev det torsk med 2-0 hemma mot Utsikten.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 2000 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Svag offensiv

De flesta experter lutade åt att Östersunds FK skulle få det väldigt tufft i Superettan i år och den profetian stämmer så här långt. Efter tio matcher har man bara skrapat ihop sex poäng och ligger därmed näst sist i tabellen.

Precis som Norrby så har man haft problem i den sista tredjedelen och är med sina åtta mål näst sämst i serien. Magnus Powell har nu en tuff uppgift att försöka rädda ÖFK från att åka raka vägen ner från Allsvenskan till Ettan. Trenden är inte god då man endast tagit en poäng på de sex senaste seriematcherna.

Trots att det har gått trögt även för Norrby så är man klara favoriter hos spelbolagen inför den här matchen. Ett rakt spel på hemmalaget ges till ett odds omkring 1.42.

Det mesta talar till Norrbys fördel men deras oförmåga att göra mål gör att jag tycker att de är lite för stora favoriter. Samtidigt har Östersund varit nästan lika svaga i antal mål räknat och därtill är de sämst i Superettan vad gäller expected goals.

Sammantaget gör detta att spelvärdet på ett underspel lockar. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.96 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100% upp till 2000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.96
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 19:00, tisdag 28 juni 2022
TV: 
Stream:  Discovery+