Speltips Örebro – Örgryte 8/8: Ångestladdat

Axel Sjödin Publicerat: 8 August 2022

Örebro välkomnar Örgryte till Behrn Arena under måndagskvällen som avslutning på omgången.

Örebro - Örgryte

18+ år, spela ansvarsfullt, ​Stödlinjen.se​, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här

Medan Örebro fortsätter att harva runt kring mitten av tabellen så har Örgryte ett fortsatt tungt jobb framför sig ifall de ska lyckas klättra upp från nedflyttningsplatserna. Med två poäng upp till Jönköpings Södra och fyra upp till Dalkurd, Norrby och Västerås så ser det dock ut att kunna bli en jämn bottenstrid.

Med tanke på de förutsättningar som ÖSK har så får man ändå säga att säsongen har varit en besvikelse såhär långt. Den trupp som Örebro besitter borde innebära att de kan vara med och slåss i toppen, men säsongen har varit full av besvikelser och de får nog finna sig i att de inte kommer att vara med och slåss om en uppflyttning i år.

De kommer senast från två raka förluster mot Brage och Brommapojkarna. De tog ledningen mot Brommapojkarna ganska direkt, men hemmalaget lyckades vända och vinna trots att William Eskelinen i ÖSK-målet räddade en straff.

De går in som klara favoriter mot nästjumbon Örgryte åtminstone, men det kan bli tuffare än väntat att slå gästerna.

100 KRONOR GRATISSPEL – HOS LEOVEGAS! Det populära spelbolaget LeoVegas är kända för alla mobilspelare. Gillar du betting i mobilen? Då finns det inget mer lämpligt spelbolag än det här. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta gratisspel – 100 kronor hos leovegas!

18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav.

Örgryte har visat sig svårslagna

Göteborgsklubben är fortsatt näst sist i tabellen och har bara plockat upp två vinster under hela säsongen. Men saker och ting verkar röra sig åt rätt håll under Brynjar Gunnarssons ledning då de har blivit alltmer svårslagna. De förlorade sex av sina åtta öppningsmatcher, men har i de efterföljande åtta faktiskt bara förlorat en gång och har plockat upp båda sina segrar under samma period.

Det är fortfarande inget bra spel nödvändigtvis, men de får ofta åtminstone med sig en poäng. I den senaste omgången så lyckades de kvittera två gånger om när AFC gästade Gamla Ullevi. Örgryte hade dock flera kontringsmöjligheter och vassa chanser som sjabblades bort och där saknar de sin kliniska avslutare Ajdin Zeljkovic som de har sålt till Värnamo.

Likt Örebro så har Örgryte självklart en trupp som bör ligga högre i serien än vad de gör, men känslan är att de har börjat komma igång så smått och att de åtminstone kommer att kunna undvika nedflyttning ifall de fortsätter på inslagen väg.

Med tanke på hur svårslagna ÖIS har varit så tycker jag att oddsen är lite väl låga på Örebro. Örgryte kryssar en hel del och var även i fjol det lag som har kryssat flest gånger. Vi spelar därmed på oavgjort för 3.75 gånger pengarna hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos leovegas – Hämta 100 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav.

Speltips:

Speltips: X – oavgjort
Odds: 3.75
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 19:00
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: