28 juni 2019 Örebro Helsingborg Speltips

Speltips Örebro – Trelleborg 12/7: Pressat hemmalag

Ett formsvagt Örebro SK gästas av Trelleborgs FF i den 13:e omgången av Superettan. Matchen spelas tisdagen den 12 juli 2022 med avspark kl 19:00.

Det går tungt för Örebro SK. Efter degraderingen från Allsvenskan var Joel Cedergren mannen man utnämnde till att leda återtåget. Den projektet tog slut redan efter den första omgången av Superettan och med den starten har man ännu inte kunnat resa sig.

Man fick visserligen ett visst uppsving med Axel Kjäll på tränarbänken, men de senaste matcherna har varit ett steg tillbaka igen. Framförallt har man haft väldigt svårt att göra mål. Efter 12 spelade matcher har man bara gjort 11 mål, vilket är näst sämst i Superettan.

Nu kommer ÖSK till den här matchen med tre raka förluster bakom sig. För en vecka sedan föll man med 2-0 borta mot bottenlaget Örgryte och dessförinnan blev det förlust med 2-1 borta mot Landskrona.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor gratisspel hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målsnåla Örebro

Trelleborgs FF har en betydligt bättre trend än Örebro då man har vunnit båda sina matcher efter uppehållet. Det gör att man har hakat på i toppskiktet av den jämna tabellen och kan vid en seger här kliva upp på fjärde plats.

TFF svarade för en imponerande vändning i bortamötet mot Halmstad för två veckor sedan. Man låg då under med 1-0 fram till den 86:e minuten, men lyckades därifrån vända till seger med 2-1 mot serieledarna. En mycket meriterande seger som man sedan kunde bygga vidare på när man hemmaslog Norrby med 2-1 förra måndagen.

Kristian Haynes manskap har för ambition att vara med i toppen av Superettan, men har totalt sett blandat och gett lite för mycket. Kanske har man nu hittat en högra lägstanivå.

Örebro har förstås samma ambitioner, men det har låst sig när det kommer till den berömda sista tredjedelen och nu hotar en bottenstrid om man inte vänder trenden. Läget är nu pressat för Axel Kjäll och hans manskap och nu krävs en rejäl uppryckning.

Jag räknar med att det här kommer att bli en jämn batalj och ser vi till oddssättningen är den också jämnt fördelad. ÖSK är seriens näst målsnålaste lag och jag tror inte heller att den här matchen kommer att bjuda på något målkalas. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.95 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.95
Bolag: Expekt
Spelstopp: 19:00, tisdag 12 juli 2022
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: