Speltips AGF Randers 28 maj 2020

Speltips Örebro – Utsikten 24/7: Jämn tillställning

Örebro möter uppstickarlaget Utsikten på Behrn Arena under söndagseftermiddagens superettan.

Bara fyra poäng skiljer lagen åt men rubrikerna under säsongen har varit vitt skilda för dessa båda klubbar. Örebro har underpresterat och ligger kring mitten av tabellen, medan nykomlingen utsikten har överraskat alla genom att vara med och slåss om toppositionerna.

Matchen på söndag kommer dock att bli en väldigt fin chans för Örebro att ta sig tillbaka upp mot toppen där de förväntas befinna sig i superettan. De har fortsatt bara sex poäng upp till en topp två-placering och har lite drygt en halv säsong på sig att växla upp och ta ikapp.

Efter återstarten så inledde de med två raka bortaförluster då de först föll mot Landskrona med 1-2 och därefter gav Örgryte sin första vinst för säsongen i en match där ÖSK såg rätt håglösa ut.

Sedan dess har det i alla fall förbättrats, de spelade 2-2 hemma mot Trelleborg innan de i stort sett punkterade bortamatchen mot Dalkurd efter en kvart. De fick en tidigt 2-0-ledning som stod sig matchen ut.

VÄRLDENS MEST POPULÄRA SPELBOLAG! Vill du spela hos världens största spelbolag, som har odds på allt du kan tänka dig? Hos bet365 får du dessutom hela 1 250 spelkrediter som ny kund. Läs mer eller registrera dig här!

  Till bet365!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Utsikten fortsätter att vara underskattade hos spelbolagen

Efter sex raka matcher utan förlust där de stadigt klättrade mot toppen så blev Utsikten nedtagna på jorden igen förra helgen. Bortamatchen på Örjans vall är kanske säsongens svåraste, men de kom aldrig riktigt nära att lyckas stå emot.

Matchen slutade 1-4 i Halmstads favör efter att Utsiktens Diocounda Gory lyckats trycka in ett tröstmål i matchens slutminuter. Matchen stod och vägde ett tag, men Halmstad tog ledningen i första halvlek i den andra så kollapsade Utsikten.

På det hela taget så har Utsikten verkligen förtjänat sin tabellplacering och har spelat bra fotboll, inte minst offensivt. De har fortsatt att överraska och är trots det ofta underskattade hos spelbolagen.

Båda lagen har värvat varsin målvakt inför helgen då Utsikten tagit in Florian Palmowski från Hertha Berlin och ÖSK har hämtat in Daniel Strindholm från Málagas ungdomsakademi. ÖSK har däremot tappat Hussein Ali till holländska Heerenveen under veckan.

Detta kan nog bli en jämn tillställning, men i vanlig ordning så känns Utsikten aningen underskattade i förhållande till vad de visat under säsongen. De har också haft en bra poängskörd på bortaplan med fyra vinster på sju matcher. Därmed spelar vi på att Utsikten vinner med pengarna tillbaka vid oavgjort här för oddsen 2.20 hos Bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Utsikten – Draw no bet
Odds: 2.20
Bolag: bet365
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: