Speltips Belenenses Vitoria Guimares 11 juni 2020

Speltips Öster – Utsikten 4/8: Formsvacka

Öster är klara favoriter att plocka tre poäng hemma då Utsikten kommer på besök till Visma Arena.

Det är bara två poäng som skiljer Öster och Utsikten åt inför torsdagens match, men känslan i de båda klubbarna liknar inte varandra överhuvudtaget. Öster har förvisso haft en del problem med att plocka trepoängare, men är fortsatt en av favoriterna till att knipa en topp tre-placering, medan detsamma inte kan sägas för Utsikten.

Dessa båda klubbar möttes i Göteborg för fyra omgångar sedan och då slutade det 1-1 efter Karl Bohm missat en straff för sitt Utsikten. Det var den första av en nu flera matcher lång svit utan vinst, och faktum är att det var den senaste gången Utsikten tog poäng. Sedan dess har Kiken åkt på tre raka förluster.

Senast mötte de Örgryte i Göteborgsderbyt där de inte kunde ta tillvara på sina chanser och fick se sig besegrade efter att ÖIS kunnat göra matchens enda mål på straff efter dryga kvarten i första halvlek.

Nykomlingen Utsikten har tagit superettan med storm hittills, men känslan är att de har stannat av lite på senaste och att de kommer att få det svårt att kraftsamla för att hota topplagen framöver.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Öster har chansen att haka på toppen

Inte heller Öster har haft särskilt mycket framgång sedan återstarten av superettan. De har bara vunnit en match av de sex som har spelats sedan serien satte igång igen. Däremot så är de i alla fall obesegrade i deras senaste fyra, så beroende på hur man formulerar det så kan de ge en helt annan bild.

De har trots allt sett ganska bra ut i deras två senaste matcher. De dominerade mot AFC Eskilstuna hemma och vann välförtjänt även om siffrorna 3-2 inte helt återspeglar skillnaden i vassa målchanser.

Sist mot Västerås så såg det länge illa ut, trots att Öster skapade flera väldigt vassa chanser under matchens gång. Västerås tog ledningen genom ett drömmål från Dusan Jajic och kunde utöka från elva meter i den 83:e matchminuten. Men Öster skulle komma tillbaka och prickade in två snabba mål där Mattis Adolfsson kvitterade i deras absolut sista chans i matchen.

Trots att Utsikten inte har lyckats ta tillvara på sina chanser i de två senaste matcherna så känner jag ändå att ett spel på att båda lagen gör mål har bäst spelvärde här. Öster har inte hållit nollan under hela sommaren och Utsikten har trots allt fortsatt att skapa farliga lägen, trots måltorkan. Vi spelar därmed på att båda lagen gör mål för 1.82 hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.82
Bolag: Expekt
Spelstopp: 19:00
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: