kampanj vm 2018

Speltips Trelleborg – Landskrona 28/5: Skånederby

Det vankas skånskt derby i Superettan då Trelleborgs FF tar emot Landskrona BoIS. Matchen spelas lördagen den 28 maj 2022 med avspark kl 13:00.

Trelleborgs FF är en klubb som siktar högt, men än så länge har man blandat och gett lite för mycket. Efter nio spelade omgångar av Superettan har man tagit 14 poäng, vilket ger en nionde plats i tabellen.

På de fyra senaste matcherna har står TFF noterade för två vinster och två förluster. I söndags föll man hemma mot Öster med 2-1 och dessförinnan hade man vunnit två raka matcher mot Örgryte och Västerås.

I den sista omgången innan sommaruppehållet stundar nu ett Skånederby mot Landskrona BoIS. Båda lagen befinner sig i mittenskiktet av tabellen och lär vara rejält sugna på att avsluta våren med en trepoängare.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målrik historik

Landskrona BoIS har inte samma resurser som Trelleborg och inför den här säsongen hade man tappat ett par bärande pjäser. Billy Magnusson tvingades därmed bygga om en hel del och det syntes inledningsvis.

Landskrona förlorade de tre första matcherna i Superettan, men har sedan dess rest sig successivt. Man har faktiskt inte förlorat en enda match därefter då man tagit fyra kryss och två segrar på de sex senaste matcherna. BoIS kommer nu från tre raka kryss mot BP, Utsikten och Brage. I två av dessa tre matcher har man tappat ledningen i slutskedet.

I söndagens hemmamatch mot Brage hade man 1-0 fram till den 78:e minuten då gästerna kvitterade på straff. Erik Hedenqvist i samband med detta och är därmed avstängd i den här matchen.

Förra säsongens möten mellan de här båda Skånelagen blev båda jämna och målrika. Landskrona vann det första mötet på hemmaplan med 4-2 och höstens möte på Vångavallen slutade 2-2.

Trelleborg är fyra poäng före Landskrona i tabellen och på pappret är man det bättre laget. De gäller också som relativt klara favoriter inför den här matchen då ett spel på hemmalaget ges till ett odds omkring 1.73 gånger insatsen.

Landskronas resultatrad de senaste fyra matcherna lyder 2-4, 3-3, 2-2 och 1-1. Ser vi till Trelleborgs dito så har båda lagen gjort mål i sex av de sju senaste matcherna.

Båda lagen är offensivt inriktade, spelande lag och det blev även målrikt i förra säsongens möten. Mitt spel blir därför att båda lagen gör mål till 1.79 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.79
Bolag: Expekt
Spelstopp: 13:00, lördag 28 maj 2022
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: