Speltips Trelleborg – Örgryte 12/9: Framåtlutat

Martin Efvergren Publicerat: 12 September 2022

Trelleborgs FF tar emot Örgryte IS i den 23:e omgången av Superettan. Matchen spelas måndagen den 12 september 2022 med avspark kl 19:00.

Trelleborg – Örgryte

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Trelleborgs FF är en klubb med höga ambitioner, men den här säsongen har man blandat och gett i lite för stor utsträckning för att man ska vara helt nöjda. Trots det har man alltjämt häng på tredjeplatsen när det återstår sju matcher kvar att spela av Superettan.

Trenden är dock inte den bästa då man kommer till den här matchen med två raka förluster i seriespelet bakom sig. Därtill har det bara blivit en seger på de sex senaste matcherna i Superettan.

I tisdags föll man med 1-0 hemma mot AFC Eskilstuna och dessförinnan blev det förlust med 2-1 i Skånederbyt borta mot Landskrona.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Jämnare än förväntat

Örgryte är också ett lag som siktade högt inför den här säsongen. Många höll dem som ett blivande topplag, men så har det verkligen inte blivit.

ÖIS inledde säsongen svagt och har aldrig riktigt hämtat sig. Visserligen har det sett betydligt bättre ut den senaste tiden, men man är alltjämt indragna i den jämna bottenstriden. Man kommer också från två sämre insatser då man först blev utslagna ur Svenska Cupen av Onsala och senast blev det en tung förlust hemma mot Landskrona efter att gästerna gjort matchens enda mål i slutminuterna.

När Trelleborg och Örgryte senaste möttes i Göteborg var det bortalaget som gick segrande med 2-1. När de nu möts igen är TFF relativt klara favoriter då ett spel på hemmalaget ger omkring 1.82 gånger insatsen.

Örgryte är mer pressade av tabelläget, men förlusten senast var deras första efter åtta raka förlustfria matcher i Superettan. Marginalerna är små i den här serien och utgången av den här matchen känns långtifrån given. Vi har emellertid att göra med två lag som är offensivt inriktade och jag tror att det kan bli en relativt öppen matchbild. Mitt spel blir att båda lagen gör mål till 1.67 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.67
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 19:00, måndag 12 september 2022
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: