Speltips Utsikten – Brage 26/6: Toppmöte

Axel Sjödin Publicerat: 26 June 2022

Utsikten och Brage ställs mot varandra i ett oväntat toppmöte från superettan under söndagen.

Utsikten - Brage

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Varken Utsikten eller Brage var direkt tippade till att vara med och slåss om topplaceringarna inför säsongen. Ännu är säsongen ung, men i nuläget så får mötet lagen emellan ändå ses som ett toppmöte sett utifrån tabellplaceringarna.

Utsikten är nykomlingar i superettan efter många år i ettan södra och har fått en utmärkt start på deras säsong i andradivisionen. Med 17 poäng på de tio inledande omgångarna så befinner de sig på sjätte plats i tabellen inför söndagens möte och kan haka på de andra topplagen vid vinst.

Göteborgsklubben har varit någorlunda starka hemma såhär långt och har tre raka matcher utan förlust hemma på Bravida Arena där de numera spelar sina hemmamatcher.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Brage är svårslagna

Gästerna har fått en kanonstart på superettan och ligga tvåa i tabellen, bara två poäng bakom storfavoriterna Halmstad. Brage har inte varit uppe i allsvenskan sedan 1993, men om de fortsätter på inslagen väg så har de absolut möjligheten att ta sig upp till högstaligan igen.

De har bara en enda förlust hittills och har nu en svit på sju matcher som obesegrade. De kör en klassisk och stabilt 4-4-2 och är trygga defensivt med bara nio insläppta mål såhär långt, samtidigt som de har gjort 21 framåt.

Brage må vara en av säsongens största överraskningar, men hittills så har de verkligen förtjänat sin tabellposition och kan mycket väl hålla sig kvar i toppen även under sommaren. De går dock in i en tuff period i spelschemat snart där de ställs mot AFC Eskilstuna, Skövde AIK och Halmstad inom loppet av tre matcher och resultaten där kommer att ge svar på många frågor.

Men matchen mot Utsikten kommer även den att vara ett tufft test. Brage har dock visat sig väldigt svårslagna och i och med att spelbolagen lutar åt hemmalaget här så tycker jag mig se ett spelvärde hos Brage med pengarna tillbaka vid oavgjort för 2.12 hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Brage – Draw no bet
Odds: 2.12
Bolag: Expekt
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: