9 september 2018 Liechtenstein Gibraltar Speltips

Speltips Utsikten – Halmstad 17/10: Studsar tillbaka

Utsikten BK tar emot serieledarna Halmstads BK i den 27:e omgången av Superettan. Matchen spelas måndagen den 17 oktober 2022 med avspark kl 19:00.

Utsikten BK, som är nykomlingar i Superettan, fick en bra start på säsongen. Under hösten har man dock tappat mark och blivit inblandade i den bottenstrid som nästan halva serien inblandade i.

Inför bortamötet mot tabelltvåan BP förra helgen hade Utsikten förlorat tre raka matcher mot bottenkonkurrenterna J-Södra, Dalkurd och Västerås. Då kom Göteborgslaget ut och spelade sin bästa fotboll på mycket länge, vilket bar till en oväntad 1-0-seger på Grimsta IP.

De tre poäng gav Bosko Orovics manskap lite andrum inför fortsättningen, men det är alltjämt väldigt jämnt på den nedre halvan.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Hemmasvaga Utsikten

Skrällarna har duggat tätt i superettan på sistone och serieledarna Halmstad har varit inblandade i flera av dessa. Senast tappade man en 2-0-ledning till förlust med 3-2 hemma mot Örgryte och HBK har nu bara vunnit en av de fyra senaste matcherna.

Samtidigt har de övriga topplagen också tappat många poäng den senaste tiden. Det gör att Halmstad fortsatt toppar serien med god marginal ner till tredjeplatsen.

Kampen om förstaplatsen med BP är dock jämn och jag är ganska övertygad om att HBK är väldigt motiverade att vinna den striden. De har, totalt sett, varit superettans bästa lag och jag finner anledning att tro att de kommer att höja sig i de återstående matcherna.

När Utsikten och Halmstad senast möttes på Örjans vall gick hemmalaget segrande med klara 4-1. Nu är förutsättningarna jämnare om vi ser till de båda lagens insatser i förra omgången.

Utsikten sprattlade till borta mot BP, men de har också förlorat sina tre senaste hemmamatcher. De har dessutom inte vunnit ”hemma” på Bravida Arena på sju raka matcher.

Utsikten är hemmasvaga och jag tror att Halmstad är revanschsugna efter den senaste tidens insatser. Mitt spel blir därför en rak tvåa, att Halmstad vinner till 2.08 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Halmstad vinner
Odds: 2.08
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 19:00, måndag 17 oktober 2022
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: