Topptipset Tips idag

Topptipset idag 26/10 – Spelförslag, odds & analys

Brittisk brunkarboll och argentinskt cupspel i all ära men vi tackar för att sex åttondelar av Topptipset innehåller maxade CL-matcher. Barca möter Bayern i ett kritiskt läge där spanjorerna måste vinna. Ajax måste besegra Liverpool hemma i Amsterdam. Vi ska sätta åtta raka rätt!

Spelstopp: 20:59

1. Barcelona – Bayern München 1

I nuläget är Bayern München favoriter på Topptipset, felaktigt både sett till Oddset och logikens lagar. Bayern behöver nämligen inte slita själen ur sig eftersom slutspelsplatsen redan är säkrad. Därtill saknas flera figurer som befinner sig i det tyska rehabrummet. Barcelona måste vinna båda sina avslutande matcher, förmodligen räcker det inte ändå. Katalanerna har inte fått den utdelning de förtjänat i varken dubbelmötet mot Inter eller borta mot Bayern. Dags nu. Vettig etta.

2. Ajax – Liverpool 1

Hade Barcelona haft Liverpools spring så hade Barcelona gått vidare, enkelt uttryckt. Pool har inte spelat bra men efter dubbelseger mot Glasgow Rangers ser det ut att lösa sig för Klopps killar. Ingenting löste sig i helgens PL-möte med nykomlingen Nottingham och i Amsterdam ska inte gästerna ses som nämnvärda överhundar. Ajax gjorde 4-0-pulver av skottarna och borde fått med sig mer än en hedersam förlust i det vändande mötet mot Pool. Ettan lockar mest, heltäckt sitter bäst!

3. Tottenham – Sporting 1

Att plocka poäng i strid ström utan att imponera är en konstform. Antonio Conte är en konstnär. Tottenham toppar Grupp D när två tredjedelar är lagda till handlingarna. Spurs fick stryk i Lissabon men är obesegrade i norra London. Sporting ligger trea med sämre målskillnad än andraplacerade Marseille. Portugiserna torskade dubbelt mot fransoserna och ska vara nöjda om de bärgar en pinne på Tottenham Hotspur Stadium. 1X är ett värdesäkrat lås.

4. Napoli – Rangers 1

Rangers ska inte vara nöjda om de löser en pinne på Maradona-stadion, Rangers ska vara överlyckliga om de slipper att bli förnedrade. Skottarna var på vippen att hamna i skamvrån på Ibrox där italienarna 3-0-triumferade med lätthet, Spallettis sällskap kunde till och med kosta på sig att bränna en spark från elva meter. Skottarna är redan körda på sin jumboplats medan Napoli ångar fram som om det inte finns någon morgondag. Bankad etta!

5. Atlético Madrid – Bayer Leverkusen 1

Det ser ut som om Atlético Madrid ska snirkla sig vidare trots en tämligen tafatt framtoning. Diego Simeones rödvita rävar har plockat fyra poäng på fyra omgångar och har två pinnar till Porto som spanjorerna möter i sista rundan. Bayer Leverkusen ligger sist i tabellen och samtidigt som tyskarna läcker bakåt så lider offensiven när Schick är skadad. Kusen har bytt tränare men någon större förbättring syns inte till sedan Xabi Alonso tog över rodret. Vänsterfattning.

6. Eintracht Frankfurt – Marseille 1

Tottenham toppar tabellen som även inrymmer tyskar och fransmän. På tal om Leverkusen så vann Eintracht Frankfurt nyligen med 5-1 mot kusarna, därefter har Örnarna vunnit ytterligare två inhemska kamper. I CL-spelet står Eintracht på en pinner per runda, enda tyska vinsten kom borta mot Marseille. Fransmännen ligger tvåa efter att ha vunnit både borta och hemma mot Sporting. Krysset lämnas därhän när vi förväntar oss en böljande batalj!

7. Sheffield Wednesday – Bristol Rovers X

På Hillsborough i stålstaden är det League One som gäller. Sheffield Wednesday har gjort en skaplig figur under hösten men poängsnittet motsvarar inte riktigt det spelmässiga. Tabelltrean har tappat poäng i tre av sju hemmamatcher, nu med stort favoritskap på värdarnas axlar bör vi blicka bredare. Bristol Rovers har varit minst lika bra som The Owls och gästernas form är toppat under höstkanten. Vi jagar gallring i österled!

8. Banfield – Talleres de Córdoba 2

Sist ut är en semifinal i Argentinska Cupen. Det är Marcelo Bielsa-stadion som står värd för detta arrangemang, således på neutral matta. Banfield har darrat en del mot slutet och ska ses som underhuggare under onsdagen, senaste fem tävlingsmatcherna visar 1-1-3. Bättre upp hos Talleres de Córdoba som lyckades med konststycket att fälla Gimnasia La Plata i en stenhård strid senast. TcD har därtill ett mentalt övertag sedan sommarens seriematch mot Banfield, den fjärde av fem senaste inbördes som slutat med vinst för “gästerna”. Tvåan är trolig.

Spiken! – Napoli

Avsågade jumbon har läckt som ett såll medan gruppettan flyger fram som om året var 1990 och härföraren hette Diego. Kvaradona och company gör knappast något misstag i Neapel.

Skrällen! – Bristol R

Tabelltittarna haussar Sheffield Wednesday som lär stöta på patrull. Bristol Rovers har högre expected points än hemmalaget, dessutom har gästerna sju raka tävlingsmatcher utan torsk!

36 rader                         

1. Barcelona – B.München 1

2. Ajax – Liverpool 1×2

3. Tottenham – Sporting 1

4. Napoli – Rangers 1

5. A.Madrid – Leverkusen 1x

6. Frankfurt – Marseille 12

7. Sheffield W – Bristol R 1×2

8. Banfield – Tall.Córdoba 2

 

144 rader  

1. Barcelona – B.München 1

2. Ajax – Liverpool 1×2

3. Tottenham – Sporting 1x

4. Napoli – Rangers 1

5. A.Madrid – Leverkusen 1x

6. Frankfurt – Marseille 12

7. Sheffield W – Bristol R 1×2

8. Banfield – Tall.Córdoba x2

 

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100