Trippelbettet 20/10 – Dagens bästa speltips: “Allsvensk trippel till skyhögt odds!”

Allsvensk spänning stundar under torsdagen där det står livsviktiga poäng på spel i såväl botten- som toppstriden. Ett brukslag, ett huvudstadslag och Lennart Johanssons pokals mesta prenumerant är alla aktörer som på ett eller annat sätt får vårt förtroende. Trippeln landar in strax norr om tio gånger pengarna!

Spelstopp: 18.59

Annons:

Vill du rygga trippeln? Klicka här!

Degerfors – IFK Göteborg: Hemmaseger @ 2,73

IFK Göteborg visade prov på moral när de vände underläge till seger mot Malmö FF. Segern var inte oförtjänt men prestationen höll med det sagt ingen vidare nivå från något av lagen i klassikermötet. Blåvitt har ingenting att spela för under återstoden av säsongen och med bristfällig motivation och mindre vila i benen än Degerfors väljer vi att blicka bort från gästerna på Stora Valla.

Degerfors fick med sig 1-1 från mötet med Elfsborg i fredags. Bruksklubben tappade 1-0 till 1-1 men den fysiska fördelen som värdarna ges denna afton är en som vi väljer att väga in väldigt tungt på deras hemmabana. Motivationen är en annan. Säker mark finns fortfarande inom räckhåll och kan spelare som Faraj, Campos och Djurdjic komma upp i nivå får IFK Göteborg problem att freda sig.

2,73 är ett generöst odds på den raka ettan som vi förmodligen inte kommer att se vid avspark. Skynda att fynda!

Spel: Hemmaseger @ 2,73
Tävling: Allsvenskan
Plats: Stora Valla
Tid: 19.00
TV: C MORE Stream, Discovery+

Hammarby – Sirius: Hammarby (-1) @ 1,71

Hammarby har vaknat till liv mot slutet, men frågan är om det räcker med tanke på att det skiljer sex poäng upp till tabellettan Häcken? 5-1 mot Varberg följdes upp av en ytterst imponerande 3-0-viktoria borta mot Mjällby. Besara, Ludwigson och Jeahze stod alla för fina prestationer och tillsammans med Bojanic och Berisha lirare som ska kunna bidrag till att Sirius får en tuff afton framför sig på Tele2 Arena.

På sin hemmabana är Bajen erkänt starka och fotbollen som Cifuentes gäng spelar är oerhört svår att försvara sig mot. Sirius är inte kända för att besitta en vattentät defensiv och med avstängningar på nyckelpjäser som Mathisen och Kouakou har vi väldigt svårt att se hur grabbarna från Uppsala ska kunna bjuda upp till dans.

Motivation, klass och form talar för stockholmarna som gör processen kort med Sirius. Hammarby (-1) spelas till mer än godkända 1,71.

Spel: Hammarby (-1) @ 1,71
Tävling: Allsvenskan
Plats: Tele2 Arena
Tid: 19.00
TV: C MORE Stream, Discovery+

Malmö FF – Djurgården: Hemmaseger @ 2,17

Malmö FF gick som bekant på en plump i klassikermötet med IFK Göteborg. 1-0 tappades till 1-2 och nu börjar det onekligen osa katt om Åge Hareide och hans adepter. Spelet är fortfarande beklämmande och inte blev det bättre av att misstag låg bakom förlusten senast. Denna afton kan möjligen Nielsen vara åter och det skulle betyda mycket för defensiven. Tillsammans med Hadzikadunic har dansken bildat ett oftast stabilt mittlås under säsongens gång.

Framåt sätts stort hopp till Kiese Thelin, Sejdiu och Christiansen, tre spelare som stundtals såg på hugget ut mot Blåvitt. Kommer de upp i samma nivå mot ett uppenbart slitet Djurgården är mycket vunnet. Blåränderna kommer från tre raka förluster i Allsvenskan och får således väldigt svårt att nå guldet. Ekdal är ett tungt avbräck i backlinjen som bör ställas på mängder av prov på icke föredraget underlag på Stadion.

Båda lagen kommer att gå för tre poäng i Skåne och vi anser att MFF ska ses med bäst chans till seger. 2,17 är bra betalt på den saken.

Spel: Hemmaseger @ 2,17
Tävling: Allsvenskan
Plats: Eleda Stadion
Tid: 19.00
TV: C MORE Stream, Discovery+

Dagens trippel från Svenska Spel

Degerfors – IFK Göteborg: Hemmaseger @ 2,73
Hammarby – Sirius: Hammarby (-1) @ 1,71
Malmö FF – Djurgården: Hemmaseger @ 2,17

Totalt odds: 10,13

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag!

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100