Trippelbettet 21/10 – Dagens bästa speltips: “Salig fredagsblandning!”

Fredagens utbud är inte det maffigaste, men efter noggrann genomsökning har vi landat i djupdyk i Bundesliga, Serie A och League One aftonen till ära. Opel Arena, Juventus Stadium och klassiska Portman Road är skådeplatser för trippeln som landar in en bra bit norr om sju gånger pengarna. Plattan i mattan!

Spelstopp: 20.29

Annons:

Vill du rygga trippeln? Klicka här!

Mainz – Köln: Hemmaseger @ 2,21

Mainz gick in i mötet med Werder Bremen med fyra raka utan seger i ryggsäcken. Mot Markus Rosenborgs gamla lag lyckades dock Bo Svensson och dennes adepter att bryta den negativa trenden. 2-0 var rättvisa siffror efter att Marcus Ingvartsen och Lee Jae-Sung båda hittat nätet. Tillsammans med firma Onisiwo/Burkardt är det en kvartett som även Köln får svårt att hålla i schack.

“Getterna” kommer i sin tur från en purfärsk seger mot Augsburg efter att ha vänt 0-1 till 3-2. Karismatiske Steffen Baumgart har dock ett ansatt truppläge att förhålla sig till på Opel Arena där bland andra Sebastian Andersson är ett osäkert kort. Även om Mainz ännu inte vunnit i sin hemmaborg anser vi att chansen till tre poäng ska ses som god denna fredagsafton.

Värdarna är normalt att lita på framför den egna publiken och när vi erbjuds 2,21 på den raka ettan är det bara att klippa till.

Spel: Hemmaseger @ 2,21
Tävling: Bundesliga
Plats: Opel Arena
Tid: 20.30
TV: Viaplay

Juventus – Empoli: Båda lagen gör mål @ 1,97

Det är inte kul att sympatisera med Juventus i dessa tider. Derby della Mole-segern mot Torino var förvisso en som kan ha boostat moralen, men spelmässigt ser Allegris gäng faktiskt bedrövliga ut. Offensiven vet varken ut eller in och den normalt starka defensiven har hittills inte varit att känna igen. Bonucci är i blåsväder och när herrar som Pogba, Chiesa och Di María fattas i de främre leden får Juve svårt med balansgången mot Empoli.

“Den gamla damen” kan absolut hitta nätet via förmågor som Vlahovic och Kostic, men de får samtidigt se upp när det vankas omställningar åt andra hållet. Empoli är ett klassiskt smash n grab-lag som gjort livet surt för flertalet opponenter under säsongens gång. Fiorentina, Roma och Milan har alla släppt in mål mot gästerna som har självförtroendet på topp efter 1-0 senast mot Monza.

Kan de ligga rätt i sina positioner i Turin är Juventus inget att darra i knäskålarna över. Båda lagen gör mål är spelet vi fastnat för och detta liras till 1,97.

Spel: Båda lagen gör mål @ 1,97
Tävling: Serie A
Plats: Juventus Stadium
Tid: 20.45
TV: C MORE Fotboll, C MORE Stream

Ipswich – Derby: Hemmaseger @ 1,71

Ipswich har stundtals gått som tåget i League One. Lokföraren McKenna och hans mannar körde med det sagt in i en vägg senast mot Lincoln. 0-1 var smärtsamma siffror, inte minst då The Tractor Boys dominerade matchbilden med eftertryck. 33-3 i avslut och 76-24 i bollinnehav är statistik som vittnar om vart de tre poängen egentligen borde delats ut. Så blev dock inte fallet men när Derby kommer på besök flaggar vi för retroaktiv revansch.

The Rams tog som bekant klivet ned från The Championship i fjol och även om sejouren i tredjedivisionen hittills är godkänd skiljer det en del upp till Ipswichs nivå. Chaplin, Harness och Evans är bara några av lirarna som kan avgöra detta på egen hand för det erkänt starka hemmalaget.

4-2-1 på Portman Road är starka papper för Ipswich som omgående får sin revansch framför de egna supportrarna. Den raka ettan knips med glädje till mer än godkända 1,71 gånger fläsket.

Spel: Hemmaseger @ 1,71
Tävling: League One
Plats: Portman Road
Tid: 21.00
TV: V Sport Extra, Viaplay

Dagens trippel från Svenska Spel

Mainz – Köln: Hemmaseger @ 2,21
Juventus – Empoli: Båda lagen gör mål @ 1,97
Ipswich – Derby: Hemmaseger @ 1,71

Totalt odds: 7,44

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag!

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100