1 september 2017 Tjeckien Tyskland

Speltips Tyskland – Japan 23/11: Potentiellt underhållande

Tyskland möter ett spännande Japan i öppningsmatchen där tyskarna under ny ledning är klara favoriter.

Detta blir det första mästerskapet utan Joachim Löw vid sidlinjen, det är med andra ord en ny era för Die Mannschaft som numera leds av Hansi Flick. Det senaste världsmästerskapet blev en total flopp då de åkte ut redan i gruppspelet, helt i linje med den förbannelse som har vilat över de regerande mästarna under de senaste tre mästerskapen.

Tyskland har i vanlig ordning ett slagkraftigt lag som kan utmana om att gå hela vägen, men tillhör trots allt inte någon av de absoluta favoriterna och slår lite ur underläge för omväxlings skull.

Formen har inte varit direkt övertygande över sommaren då de hamnade trea i sin Nations League-grupp bakom Italien och Ungern, där de bara tog en enda vinst på sina sex matcher. Tyskland har fortfarande en del att bevisa och ser som sagt inte riktigt lika starka ut som vi har varit vana vid under senare år. Men ingen hade nog heller varit särskilt förvånad ifall den tyska vinstmaskinen drog igång igen under VM.

Med tanke på vilken konkurrens som finns i gruppen så gäller det att säkra ett bra resultat mot Japan, annars så riskerar de att gå samma öde till mötes som sist.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

I en annan grupp så hade Japan haft en fin chans

Japan är ett intressant och välorganiserat lag som är strösslat med en del kvalitetsspelare, så de är på inget sätt ett lag som ska underskattas. Nu hade de kanske maximal otur med lottningen då de hamnade i samma grupp som både Spanien och Tyskland, men annars så hade Japan varit precis ett sådant lag som man gärna hade flaggat för att potentiellt kunna skrälla.

Det finns dock en del frågetecken kring både Tyskland och Spanien inför turneringen, så ingenting är hugget i sten. Japan måste dock verkligen vara på tårna för att kunna utmana om avancemang ifall någon av de europeiska jättarna skulle trampa snett.

Som vi såg i förra mästerskapet, där Japan var väldigt nära att slå ut Belgien i åttondelen, så är Japan långt ifrån ofarliga. Formen har dock varit lite varierad under sommaren och det är inte helt lätt att veta var man har dem inför onsdagen.

Japan är i alla fall farliga framåt och med tanke på att Tyskland har hämtat in sin offensiv från Bayern München så kan vi kanske hoppas på en underhållande match mer flera mål. Att båda lagen gör mål spelas därmed för 1.87 gånger pengarna hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.87
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 14:00, onsdag 23 november
TV: 
Stream: 

Jämför odds: