Speltips Björklöven – HV71 29/4: Fjärde matchen

Det är dags för det fjärde mötet i finalen av Hockeyallsvenskan mellan Björklöven och HV71.

HV71 är starka favoriter att vinna serien och flyttas upp till SHL inför nästa säsong. I nuläget leder de finalserien mot Björklöven med 2-1 i matcher och har genomgående sett riktigt vassa ut under slutspelet.

Västervik fick packa väskorna efter att HV71 besegrade dem med 4-1 i matcher och Jönköpingslaget körde senare över BIK Karlskoga med klara 4-0. Trots att Björklöven har fått med sig en vinst hittills så är det mycket som har pekat på att det finns kvalitetsskillnad lagen emellan även nu i finalen.

HV71:s två vinster hittills har nämligen varit överkörningar med 6-1 och 5-1 där Björklöven aldrig riktigt har kommit in i matchen innan den har varit avgjord. Trots att den senaste matchen spelades uppe i Umeå så hjälpte inte hemmapublikens stöd något vidare. HV71 har varit väldigt starka även på bortaplan såväl i slutspelet som under hela grundserien.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Har Björklöven vad som krävs för att stå emot?

Mycket pekar på att favoriterna drar ifrån i serien här, trots att de spelar på bortais. De har också spelat betydligt färre matcher än sina motståndare nu under slutspelet och det börjar kanske ta ut sin rätt hos Björklöven.

Björklöven tvingades nämligen att gå till sjunde matchen mot MoDo där de lyckades vända semifinalserien två gånger om innan det var över. Det var såklart ett styrkebesked att lyckas slå MoDo som har varit det nästa starkaste laget sett över säsongen, men HV71 är definitivt i en klass för sig vad det verkar som.

Att Daniel Rahimi sköt iväg ett skott efter slutsignalen senast som träffade en HV-spelare gör också att han riskerar en avstängning inför det fjärde mötet. Det gör verkligen inte saker lättare att tappa en viktig back i förstafemman när de hamnat efter i matcher.

Spelbolagen håller HV71 som klara favoriter inför mötet och med tanke på hur de har spelat så är det inte mer än rätt. För 1.83 hos Expekt spelar vi på att HV71 lyckas säkra en tredje vinst i finalserien under ordinarie tid.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: HV71 vinner (3-väg)
Odds: 1.83
Bolag: Expekt
Spelstopp: 18:30
TV: 
Stream: 

Jämför odds: