27 mars 2019 djurgården skellefteå speltips odds shl

Speltips Djurgården – Kristianstad 28/9: Favoriten håller

Djurgårdens IF tar emot Kristianstads IK i den andra omgången av Hockeyallsvenskan. Matchen spelas onsdagen den 28 september 2022 med nedsläpp kl 19:00.

Djurgården som går in i den här säsongen av Hockeyallsvenskan som favoriter visade inget nervdaller i premiären. Man gästades då av ett Västerås som också de tippas utmana om en topplacering och hemmalaget fick en drömstart.

Djurgården tog kommandot direkt i matchen och kunde gå ifrån till en 3-0-ledning efter den första perioden. Västerås kom dock tillbaka och vann den andra perioden med 2-0, men i den tredje kunde DIF utöka till en slutlig 5-3-segr inför drygt 8 000 personer på Hovet.

Inte minst var det nyförvärven som imponerade i DIF. Olle Liss gjorde två plus ett och Marcus Kruger stod för två assist. Därtill gjorde även John Norman och Daniel Brodin varsitt mål.

DIF kan spela ut

Kristianstads IK slutade på sjätte plats i Hockeyallsvenskan förra säsongen. Det innebar att man som sista lag knep en plats i kvartsfinalerna. Där åkte man emellertid ut direkt med 4-2 i matcher mot Modo.

Till den här säsongen har man en ny burväktare i den tidigare HV-målvakten Filip Larsson och han fick en lysande start i sin nya klubb. När Kristianstad i fredags gästades av Almtuna höll Larsson nollan då hemmalaget vann med 4-0. KIK var det genomgående bättre laget då man tog en rättvis trepoängare.

Almtuna var emellertid ett bottenlag förra säsongen och nu väntar en på pappret betydligt tuffare prövning för Kristianstad. Djurgården gäller som klara favoriter inför den här matchen och jag tror att det är ett favoritskap som man klarar att bära.

Djurgården gjorde ingen perfekt insats i premiären, men man klarade av ett bra Västerås med ett stort publikstöd i ryggen. Med den segern i ryggen bör nervknutarna ha släppt och jag finner därför anledning att tro att man kommer kunna spela ut än mer i den här matchen.

DIF ser ut att ha värvat klokt och de flesta nyckelspelarna är redan inskrivna i poängprotokollet. På bortais kommer man säkerligen få det tuffare, men hemma på Hovet tror jag inte att man kommer tappa så många poäng. Mitt spel blir Djurgården -1.5 (asian handicap) till 1.84 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Djurgården -1.5 (asian)
Odds: 1.84
Bolag: Expekt
Spelstopp: 19:00, onsdag 28 september 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: