27 mars 2019 djurgården skellefteå speltips odds shl

Speltips Djurgården – Modo 15/11: Toppmöte

Djurgården tar emot serieledarna Modo i den 15:e omgången av Hockeyallsvenskan. Matchen spelas tisdagen den 15 november 2022 med nedsläpp kl 19:00.

Hockeyallsvenskans storfavoriter Djurgården har ställts på tuffa prov under säsongsinledning. Efter ett par plumpar har det emellertid sett allt bättre ut och man kommer nu till den här matchen med fyra raka segrar bakom sig.

Efter derbysegern mot AIK har man ställts mot Västervik i två raka matcher. Man vann då först på hemmais med 4-0 och förra helgen kunde man gå segrande med 4-2 i Västervik. Hemmalaget hade ledningen med 2-1 när fem minuter återstod av matchen. Då vaknade DIF och satte tre raka kassar.

Därmed står Djurgården på 34 poäng efter 16 matcher vilket innebär att man är tre poäng efter serieledarna Modo inför det här toppmötet.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Jämna förutsättningar

Modo Hockey har stått för en stark säsongsinledning och, precis som Djurgården, kommer man till den här matchen med fyra raka segrar bakom sig.

I sin senaste match fick man strida hårt för poängen då bortamatchen mot Karlskoga gick till förlängning vid ställningen 2-2 efter tre perioder. Matchhjältar för Modo blev David Bernhardt som gjorde det avgörande målet i förlängningen samt keepern Kristers Gudlevskis som räddade 32 av 34 skott.

Viktiga poäng står nu spel när de här båda formstarka topplagen drabbar samman. Förutsättningarna är jämna, men det är hemmalaget som gäller som favoriter till omkring 2.05 gånger insatsen.

Så här långt in på säsongen skulle jag dock säga att Modo har varit det något vassare laget. De är tre poäng före DIF i tabellen och framförallt har man gjort 15 mål mer och har därmed en klart bättre målskillnad.

Samtidigt har Djurgården offensiva spetsspelare som få lag kan mäta sig med i den här serien. Linus Klasen har visat gryende form på sistone och man har gjort fyra mål i alla de tre senaste matcherna.

Jag räkna med att det här blir en intensiv och fartfyllt tillställning och jag finner anledning att tro att det kommer göras en del mål. Mitt spel blir att det görs över 5.5 mål totalt till 1.94 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 5.5 mål
Odds: 1.94
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 19:00, tisdag 15 november 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: