16 mars 2018 AIK Oskarshamn speltips slutspelsserien Hockeyallsvenskan

Speltips Södertälje – Troja/Ljungby 21/3: Playout

Södertälje SK och Troja/Ljungby gör upp i den andra matchen i bäst av sju i ett playout som gäller kampen om att hänga kvar i Hockeyallsvenskan. Matchen spelas måndagen den 21 mars 2022 med nedsläpp kl 19:00.

Den här säsongen i Hockeyallsvenskan blev inte vad Södertälje SK hade hoppats på. Man slutade näst sist i grundserien och tvingas nu kvalspela för att inte åka ner till hockeyettan nästa säsong.

Södertälje tog 54 poäng på 52 matcher, vilket var en poäng sämre än Almtuna. Ner till Troja/Ljungby på sistaplatsen blev avståndet hela 12 poäng. SSK gäller därmed också som favoriter i den här playout-serien där det gäller bäst av sju matcher och där förloraren degraderas.

Det första mötet spelades i Södertälje i lördags och hemmalaget höll då för favorittrycket. SSK vann man matchen 3-1 efter att unge Albert Sjöberg blivit matchhjälte med sina två mål. Nu ställs de mot varandra på nytt och Södertälje har hemmafördel även i match två.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 2000 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

En liknande matchbild

Troja/Ljungby var till slut inte ens nära att undvika det här kvalspelet och man har kunnat förbereda sig mentalt en längre tid. De avslutade grundserien ganska lovande då man stod upp väl mot topplagen HV71 och Björklöven i de avslutande matcherna.

Men mot Södertälje har man just nu inget positivt momentum. De möttes i den sista omgången av grundserien och då vann Södertälje med 4-2 på bortais och nu föll man alltså i lördags i match ett av detta playout. Ser vi till säsongens fyra möten i grundserien så är det emellertid jämnt då lagen vann två matcher var.

Troja/Ljungby var heller inte alls chanslösa i den första matchen, men nu behöver de höja sig ett snäpp om man inte ska hamna i ett 2-0-underläge i matchserien. Det blev en tät, intensiv och kanske inte så välspelad hockeymatch senast och Troja/Ljungbys chans är att fortsätta spela snålt och en aning destruktivt. Jag tror att vi kommer få se en ganska snarlik matchbild här.

Sammantaget gör detta att jag finner bäst spelvärde i ett underspel. Mitt spel blir att det kommer göras under 6 mål (asian handicap) till 1.61 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100% upp till 2000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 6 mål (asian)
Odds: 1.61
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 19:00, måndag 21 mars 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: