Speltips Österrike – Sverige 12/8: Gruppspel i JVM

Axel Sjödin Publicerat: 12 August 2022

Gruppspelet är i full gång i JVM och Juniorkronorna möter Österrike i deras kommande match under fredagskvällen.

Österrike - Sverige

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sverige är förkrossande favoriter då de ställs mot Österrike i den andra omgången av gruppspelet i JVM. Oddsen 1.03 var de högsta som gick att finna efter en snabbtitt bland diverse spelbolag, vilket borde ge er en klar bild av vad vi kan förvänta oss av den här matchen.

I öppningsmatchen så inledde Sverige mot betydligt tuffare motstånd i form av Schweiz, där Sverige enligt förväntan också gick segrande. Juniorkronorna kunde ta ledningen i slutet av den andra perioden och utökade två gånger om precis i inledningen av den tredje – där och då kändes matchen rätt spikad.

Men Schweiz skulle komma tillbaka och göra två snabba mål innan halva tredje perioden hade spelats och det blev tillslut en svettig avslutning där Sverige trots allt kunde hålla undan. Det var viktigt att inleda med en seger och matchen mot Österrike bör ses som en chans att spela ihop sig på riktigt innan tuffare motstånd väntar.

Matchen mot USA på söndag kommer att bli den första riktiga värdemätaren för svensk del och med all förmodan så kommer det att vara just dessa två lag som gör upp om gruppsegern.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Österrike är tippade som gruppjumbo

Även Österrike har hunnit inleda turneringen under natten till torsdag. Det blev en väntad förlust mot grannlandet Tyskland, men österrikarna lyckades – trots tysk dominans – ändå med att göra matchen bitvis spännande.

Österrike tog nämligen ledningen två gånger om och hade ställningen 2-1 i början av den andra perioden. Inom loppet av åtta minuter så skulle dock Tyskland lyckas göra tre mål till ställningen 4-2 och därefter så blev det inget mer på den sista knappa halvtimmen av spel.

Tyskarna dominerade som sagt spelet och hade totalt 44 skott i matchen, och hade det inte varit för Sebastian Wraneschitz i det österrikiska målet så hade de kunnat förlora med ännu högre siffror.

Österrike förväntas vara slagpåsen i grupp B och allt annat än en vinst för svensk del hade varit en väldigt stor skräll. Lagen möttes två gånger i december och då vann Sverige med 4-0 och 7-0, men det är också ett lite svagare Sverige då än senast och i min mening så är det bra odds på underspelen här. Under 7 mål kan spelas för hela 2.28 hos Lucky Sports, vilket inte alls är dumma odds i min mening.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 7 mål
Odds: 2.28
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 20:00
TV:  svtett logo
Stream:  svtplay logo

Jämför odds: