Anaheim - Chicago speltips 17 maj 2015

Speltips Anaheim Ducks – Chicago Blackhawks 24/3: Formsvaga

Som avslutning på nattens NHL så ställs Anaheim Ducks mot Chicago Blackhawks i Honda Center.

Det är ett formsvagt möte som väntar mellan två motståndare från Western Conference bottenskikt då Chicago reser ned till västkusten för att möta Anaheim under torsdagsnatten.

Anaheim Ducks har haft alla möjligheter att på riktigt ge sig in i striden om den sista slutspelsplatsen i Western Conference, men de har nu gång på gång misslyckats med att vinna någorlunda regelbundet.

De är fortfarande bara åtta poäng bakom Dallas Stars som innehar den sista slutspelsplatsen, men de hade behövt en helomvändning för att lyckas studsa tillbaka och på riktigt utmana om den. Sju raka förluster i matchhistoriken är verkligen ingen rolig läsning, det inkluderar även matcher där de på förhand har varit favoriter.

Den hemska sviten inleddes faktiskt mot just Chicago som de förlorade mot med 3-8 för några veckor sedan. Nu har de sin chans att utkräva sin revansch och att försöka bryta sviten mot ett annat bottenlag, men på senaste så har Anaheim inte visar många tecken på att de är nära en vändning.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Chicago är avsågade från slutspelsstriden

Gästerna är i alla fall helt avsågade från någon form av slutspel och kan resa ned till västkusten utan någon egentlig press på sig. Sedan säsongen 2016-2017 där de hade en väldigt imponerande grundserie så har Chicago harvat runt kring botten av Central Division och årets säsong har inte bjudit på några överraskningar från deras sida.

Formen är inte heller något vidare, men jämfört med Anaheims så ser ändå två vinster på deras senaste sex matcher godkänt ut för Chicagos del. De senaste tre har dock alla varit förluster och i måndags natt förlorade de med 4-6 mot Winnipeg Jets i vad som var en målrik match.

På papperet så lär i alla fall deras match mot Anaheim vara nattens jämnaste då det är svårt att förutse en klar favorit bland två lag som har det väldigt svårt att ta två raka vinster. Det går alltså att hitta intressanta odds på resultatmarknaden, men känslan är att matchen kan sluta lite hursomhelst.

Över 5,5 mål i har i alla fall suttit i majoriteten av båda lagens matcher på senaste och ifall det senaste mötet lagen emellan som slutade 8-3 säger oss någonting så är det att det absolut finns möjlighet till mycket mål. Då båda lagen dessutom kommer från målrika matcher där de släppte in sex mål vardera så kör vi på överspelet här till oddsen 1.72 hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 5,5 mål
Odds: 1.72
Bolag: Expekt
Spelstopp: 03:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: