9 oktober 2017 New York Rangers Montreal Canadiens speltips NHL

Speltips Carolina Hurricanes – NY Rangers 31/5: Match 7

Carolina Hurricanes och New York Rangers gör upp i en sjunde avgörande match i kvartsfinalen av Stanley Cup. Matchen spelas tisdagen den 31 maj 2022 med nedsläpp kl 02:00 svensk tid.

Carolina Hurricanes slog ut Boston Bruins efter avgörande i match 7 i den första slutspelsrundan av Stanley Cup. De inledde också kvartsfinalen mot New York Rangers bäst då de vann de två första matcherna på hemmais. Därefter kunde Rangers kvittera till 2-2 i matchserien efter två raka hemmaseger.

Inför den sjätte matchen i Madison Square Garden i lördags hade Carolina Hurricanes chansen att avgöra serien då de vunnit på hemmais med 3-1 i match 5. Men återigen var det hemmalaget som gick segrande då NY Rangers vann matchen med 5-2.

Nu ska det alltså vilket av lagen som tar sig vidare från Eastern Conference andra runda och det är Hurricanes som har hemmafördel. Än så länge har inget av lagen lyckats vinna på bortaplan i den här matchserien.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fortsatt tätt och jämnt

Mika Zibanejads New York Rangers var piskade att vinna lördagens möte, men de uppträdde inte som ett pressat lag. De inledde starkast och kunde gå ifrån till en 2-0-ledning i den första perioden där Zibanejads satte den andra kassen.

Den ledningen skulle de sedan aldrig släppa. Igor Shesterkin storspelade i målet, räddade 37 skott och bidrog därtill med två assists. För Carolina Hurricanes innebar förlusten att man har förlorat samtliga sina sex bortamatcher i det här slutspelet.

Men nu har Rod BrindAmours Hurricanes fördelen av att den sjunde matchen spelas i Carolina. Det gör dem även till favoriter hos spelbolagen inför den här matchen. Ett spel på att hemmalaget vinner under ordinarie tid ger omkring 2.12 gånger insatsen.

Den här kvartsfinalserien har varit jämn och tät hela vägen och jag räknar med att det kommer att bli så även i match 7. I lördags gjordes det sju mål totalt och det var den målrikaste matchen hittills. Det har nämligen inte gjorts mer än fem mål i någon av de övriga fem matcherna.

När allt nu ska avgöras finner jag god anledning att tro att det kommer bli minst lika tätt och jämnt. Mitt spel blir att det kommer under 5.5 mål totalt till 1.68 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 5.5 mål
Odds: 1.68
Bolag: Expekt
Spelstopp: 02:00, tisdag 31 maj 2022
TV: 
Stream: