Pepsi Center Colorado Avalanche

Speltips Colorado Avalanche – Edmonton Oilers 3/6: Andra matchen

Match nummer två väntar i konferensfinalen mellan Colorado Avalanche och Edmonton Oilers.

Den västra konferensfinalen fick en fantastisk start då Colorado och Edmonton bjöd på en sprakande tillställning i Pepsi Center under natten till onsdagen. Den som höll sig vaken fick se hela 14 mål i den första matchen som svängde fram och tillbaka.

Edmonton tog ledningen tidigt, men Colorado kom snabbt in i matchen igen och kunde avsluta en händelserik första period med att sätta dit 3-2 i slutminuten. I den andra perioden så tog Colorado över matchen och flera kanonskott gick in bakom Mike Smith som inte stod för sin bästa match för säsongen.

Oilers valde att byta ut sin målvakt vid ställningen 3-6 halvvägs in i den andra perioden och även om 3-7 kom kort därefter så stabiliserade det sig något för Edmonton därefter. För sedan skulle de nästan klara av en comeback och lyckades ta sig upp till 6-7 med sju minuter kvar att spela av matchen.

Kvitteringen kom dock aldrig och svenske Gabriel Landeskog kunde punktera matchen i öppen kasse med Colorados åttonde mål för kvällen.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Edmonton har varit oerhört vassa offensivt

Colorado är klara favoriter i serien, vilket inte är konstigt med tanke på vilken fantastisk säsong de har bakom sig med hela 119 inspelade poäng i grundserien. Även om de såg ut att ha tappat lite ånga i slutet så kom de tillbaka med full kraft i slutspelet och körde över Nashville Predators i den första omgången. Därefter slog de också St. Louis Blues över sex matcher i en serie där Colorado hade övertaget hela vägen.

Det lär bli en spännande serie mot ett offensivt vasst Edmonton som redan har tagit sig förbi båda Los Angeles Kings och har kört över Calgary Flames, som också stod för en väldigt stark säsong.

Edmonton öste in mål mot sina kanadensiska rivaler och snittade fem mål per match genom hela serien mot Calgary. Det är ingen slump att Connor McDavid och Leon Draisaitl tillsammans är de som toppar poängligan i slutspelet och Colorado får se upp framöver.

Gästerna har lyckats pricka in fyra mål eller fler i tio av deras tolv senaste slutspelsmatcher och har en svit på sex raka där de har öst in mål. De har varit väldigt kliniska när de väl har fått chanser och för 2.20 hos Campobet så spelar vi på att den trenden fortsätter och att de lyckas pricka över 3,5 mål under det kommande mötet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Edmonton gör över 3,5 mål
Odds: 2.20
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 02:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: