3 maj2 019 colorado avalanceh speltips san josé sharks nhl

Speltips Edmonton Oilers – Colorado Avalanche 5/6: Stanley Cup

Colorado Avalanche leder med 2-0 i matcher mot Edmonton Oilers i semifinalen av Stanley Cup. Den tredje matchen spelas söndagen den 5 juni 2022 med nedsläpp kl 02:00 svensk tid.

Edmonton Oilers hade en tuff uppgörelse med Los Angeles Kings i Stanley Cup-slutspelets första runda. Den matchserien avgjorde de först i den sjunde matchen och därefter väntande Calgary Flames i kvartsfinalen. Där visade man klass då man vann med 4-1 i matcher efter att ha förlorat den första matchen.

Inför den här semifinalen och tillika finalen av Western Conference mot förhandsfavoriterna Colorado Avalanche hade Oilers vunnit fyra raka matcher. Känslan var således god i Edmonton-lägret men efter två raka förluster på bortais har man nu hamnat i uppförsbacke.

Den första matchen i Colorado blev ett rejält målkalas som hemmalaget vann med 8-6. I torsdags blev det en tätare tillställning där Avalanche höll nollan och vann med 4-0 efter att ha gjort tre av målen i den andra perioden.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

En nyckelmatch för matchserien

Colorado Avalanche gäller som huvudfavoriter att vinna Stanley Cup och det trycket har de hanterat väl så här långt. I den första slutspelsrundan slog man ut Nashville Predators med 4-0 i matcher och i kvartsfinalen slog man St Louis Blues med 4-2.

Inför torsdagens andra match mot Edmonton Oilers tvingades man till ett målvaktsbyte efter att förstekeepern Darcy Kuemper skadat sig i den första matchen. In kom istället Pavel Francouz och visade att även han håller hög klass. Francouz kunde inte ha gjort det bättre då han räddade 24 skott och höll nollan inför hemmapubliken i Ball Arena.

Matchserien vänder nu till Edmonton och Avalanche har skaffat sig ett ypperligt läge. Oilers har vunnit sina tre senaste hemmamatcher och är nu pressade att vinna den här matchen då ett 3-0-underläge lär bli oerhört svårt att hämta in mot ett Colorado Avalanche som har varit oerhört stabila genom hela säsongen.

Det här blir således en nyckelmatch och jag tror att matchbilden kommer att tätna ytterligare. Den första matchen blev ett målkalas, men här finner anledning att tro på en mindre öppen tillställning. Mitt spel blir att det kommer göras under 7 mål (asian handicap) till 1.72 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 7 mål (asian)
Odds: 1.72
Bolag: Expekt
Spelstopp: 02:00, söndag 5 juni 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: