3 maj2 019 colorado avalanceh speltips san josé sharks nhl

Speltips Edmonton Oilers – Colorado Avalanche 7/6: Stanley Cup

Colorado Avalanche leder med 3-0 i matcher mot Edmonton Oilers i semifinalen av Stanley Cup. Den fjärde matchen spelas natten till tisdag den 7 juni 2022 med nedsläpp kl 02:00 svensk tid.

Edmonton Oilers är illa ute i matchserien där Colorado Avalanche har skaffat sig matchboll inför match 4. Förhandsfavoriterna Avalanche har varit omutliga så här långt då man vunnit alla de tre första mötena i den här semifinalen av Stanley Cup och tillika finalen i Western Conference.

Colorado Avalanche inledde med två matcher på hemmais där den första blev ett rejält målkalas som slutade 8-6. Deras förstekeeper Darcy Kuemper skadade sig i den här matchen och i den andra matchen var det därför Pavel Francouz som fick vakta kassen. Det gjorde han med bravur då han höll nollan när Avalanche vann den andra matchen 4-0.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Matchboll Avalanche

Edmonton Oilers lyckades spräcka Francouz målnolla i den första perioden då Connor McDavid gav hemmalaget ledningen i lördags. Colorado Avalanche skulle dock komma att kvittera innan periodens slut.

Match 3 blev en jämn batalj, men det var Avalanche som var starkast i slutskedet av den tredje perioden. Då kunde man gå ifrån 2-2 till en slutlig 4-2-seger efter att Compher och Rantanen gjort de två avgörande målen.

Edmonton Oilers är nu alltså pressade att vinna och det lär bli en tuff utmaning mot ett Colorada Avalanche som har sett väldigt stabila ut genom hela säsongen. Att de skulle tappa den här 3-0-ledning är inte direkt troligt, men ofta kan det vara svårt att slå in just matchbollen.

Oilers gjorde sin bästa insats i matchserien i lördags och de lär komma ut desperata till den här fjärde matchen. Avalanche gäller dock som favoriter hos spelbolagen där ett spel på att bortalaget vinner under ordinarie tid ger omkring 2.23 gånger insatsen.

En hel del talar för att den semifinalen kan ta slut här, men jag tycker att Oilers har åtminstone en seger i sig. Jag tror att även den här matchen kommer att bli jämn och bäst spelvärde finner jag i att det inte kommer att bli något större målkalas. Mitt spel blir att det kommer göras under 7 mål (asian handicap) till 1.70 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 7 mål (asian)
Odds: 1.70
Bolag: Expekt
Spelstopp: 02:00, tisdag 7 juni 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: