12 oktober 2017 Colorado Avalanche Boston Bruins speltips NHL

Speltips Minnesota Wild – Colorado Avalanche 28/3: Toppmöte

Det blir ett toppmöte från Central Division då Minnesota Wild välkomnar Colorado Avalanche till Xcel Energy Center.

Det är ettan och tvåan som möts i Central Division i denna toppmatch från den västra konferensen. Colorado har dock varit i en liga för sig och toppar poängskörden i hela NHL med flera poängs marginal hittills.

Colorado är nämligen ett av väldigt få lag som sitter helt säkert med sina 97 poäng i den västra konferensen. Minnesota som är tvåa i divisionen är hela 17 poäng bakom och fortfarande i allra högsta grad involverade i den hårda kampen om slutspelsplatserna.

Minnesota har dock sett bra ut under den senaste veckan lite drygt där de har haft en fem raka hemmamatcher. De har nu fyra raka segrar på hemmais inför detta väldigt tuffa möte, vilket åtminstone lär stärka deras självförtroende.

Hemma i Xcel Energy Center har de varit starka och offensiven har varit imponerande under säsongen. Men defensiven har inte varit lika stark och det kan kosta dem mot ett lag som Colorado.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos 888!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Colorado har varit i en klass för sig

Serieledarna Colorado har varit fruktansvärt starka hela säsongen och det är inte för intet som de är favoriter till att vinna Stanley Cup i år hos spelbolagen. De senaste månaderna har innehållit många imponerande segersviter, men mars har inte varit lika vasst som tidigare.

De har fem förluster bara i mars, vilket går att jämföra med att de totalt bara hade sex förluster mellan december till februari. Det har således varit en liten formsvacka om det nu går att kalla det för det. Men de verkar återigen ha studsat tillbaka och har nu fem segrar på deras senaste sex matcher.

Att de har 17 poäng ned till tvåan i divisionen talar i alla fall sitt tydliga språk när det kommer till vilken kvalitet detta Colorado besitter. De lär inte saknar motivation i en toppmatch som denna, som trots allt anses rätt jämn på förhand hos spelbolagen.

Trots Minnesotas fina svit på hemmaplan på senaste så är det svårt att göra något annat än att spela på Colorado när man får hela 1.80 på ett tvåvägsspel hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Colorado vinner (2-väg)
Odds: 1.80
Bolag: 888sport
Spelstopp: 00:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: