12 mars 2019 edmonton oilers new york rangers speltips nhl stanley cup

Speltips New York Rangers – Buffalo Sabres 27/3: Fördel hemmalaget

New York Rangers tar emot Buffalo Sabres i Madison Square Garden under söndagskvällen.

Trots att den östra konferensen är så gott som klar så finns det fortfarande en hel del intressanta möten kvar att spela. New York Rangers tillhör den skara av åtta lag som så gott som redan spikat sina slutspelsplatser i den östra konferensen. De har ett oerhört gap ned till de jagande lagen där Buffalo huserar.

Grundserien har varit väldigt lyckad för NY Rangers såhär långt och de har så gott som säkrat sin plats i slutspelet, vilket de misslyckades med att göra i fjol. Med 87 poäng på 65 spelade matcher ligger de nu tre i Metropolitan Division och har sett stabila ut säsongen igenom.

Under lördagen slog de Pittsburgh, som laget ovanför dem i tabellen, med väldigt övertygande 5-1 hemma i Madison Square Garden. Men resultaten har varierat rätt mycket på senare tid. I match innan förlorade med 4-7 hos jumbon och rivalen New Jersey Devils precis efter de hade slagit de två topplagen Carolina och Tampa Bay.

Det är alltså inte helt lätt att förutspå formen från match till match men på det stora hela så tillhör Rangers trots allt ett av topplagen i år och har visat att de kan slå alla lag.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Formstark månad för Buffalo

Buffalo har haft flera månader där förlusterna har avlöst varandra och är helt avsågade från en slutspelsplats av en god anledning. Under mars har de dock haft sin kanske bästa period under hela säsongen där de faktiskt har slagit flera topplag och har haft fler vinster än förluster.

Nu senast förlorade de tillslut på straffar mot Washington, men hade dessförinnan fem vinster på sex matcher där de hade vunnit mot lag som Pittsburgh, Calgary, Toronto och Vegas.

Det har dock varit många jämna matcher och samtliga av deras fyra senaste möten har behövts avgöras i förlängning eller på straffar. Nu möter de ännu en toppmotståndare i form av NY Rangers och frågan är ifall de kan fortsätta leverera på samma sätt.

Sett över säsongen så har varken försvar eller målvaktsspel varit särskilt stabila för Buffalos del, medan Rangers har en av ligans vassaste offensiv. Historiskt så har Rangers också ett väldigt stort övertag på Buffalo och har vunnit de fem senaste hemmamatcherna mot dem. Vi spelar därmed på att NY Rangers vinner detta med -1,5 i handicap för 1.96 hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: New York Rangers -1,5 hcp
Odds: 1.96
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 23:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: