Speltips NY Rangers – Tampa Bay Lightning 4/6: Stanley Cup

Martin Efvergren Publicerat: 3 June 2022

New York Rangers leder med 1-0 i matcher mot Tampa Bay Lightning i semifinalen av Stanley Cup och tillika finalen av Eastern Conference. Den andra matchen spelas lördagen den 4 juni 2022 med nedsläpp kl 02:00 svensk tid.

NY Rangers – Tampa Bay Lightning

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

New York Rangers är underdogs i den här Stanley Cup-semifinalen mot de regerande mästarna Tamba Bay Lightning. Det var dock Rangers som fick en lysande start på den här matchserien då man kunde vinna den första matchen i Madison Square Garden med klara 6-2.

NY Rangers hade bara en dags spelledigt sedan man slagit ut Carolina Hurricanes i den sjunde avgörande matchen på bortais i måndags. Man var nere för räkning i den kvartsfinalserien, men reste sig och vann de två avslutande matcherna med 5-2 och 6-2.

Den korta ledigheten innan den här semifinalen såg dock ut att ha varit en fördel för Rangers. De kom ut framåtlutade i onsdags och kunde alltså ta sin tredje raka seger och andra raka med siffrorna 6-2.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett Rangers med självförtroende

Tampa Bay Lightning var illa ute i den första rundan där man ställdes mot Toronto Maple Leafs. Toronto pressade Lightning till sju matcher, men i kvartsfinal gjorde de regerande mästarna processen kort med Florida Panthers. Den styrkedemonstrationen gjorde dem också till ganska stora favoriter inför den här semifinalen.

Tampa Bay slog Panthers i fyra raka och släppte endast in totalt tre mål i den matchserien. Det innebar att man hade nio dagars spelledigt inför det första mötet mot NY Rangers och det såg ut att påverka prestationen.

Mika Zibanejad vann matchen i matchen mot Victor Hedman och han satte även det slutliga 6-2-målet i onsdags. Tampa Bay Lightning är trots det fortsatt favoriter inför match 2 då ett spel på bortalaget ger omkring 2.33 gånger insatsen.

New York Rangers vågade och vann senast och de lär inte komma med någon annan inställning till den här matchen. De hittade vägar att såra Lightnings annars täta defensiv och har nu gjort 17 mål på de tre senaste matcherna.

Tampa Bay Lightning har nu en match i benen och Rangers kommer troligen få det tuffare, men de sistnämnda är fyllda med självförtroende. Mitt spel blir att det kommer göras över 5.5 mål totalt till 1.89 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 5.5 mål
Odds: 1.89
Bolag: Expekt
Spelstopp: 02:00, lördag 4 juni 2022
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: