12 mars 2019 edmonton oilers new york rangers speltips nhl stanley cup

Speltips Philadelphia Flyers – New York Rangers 14/4: Botten mot toppen

Philadelphia Flyers tar emot New York Rangers i ett möte i NHL:s Metropolitan Division. Matchen spelas torsdagen den 14 april 2022 med nedsläpp kl 01.00 svensk tid.

Philadelphia Flyers har en motig säsong bakom sig i NHL. Efter 73 spelade matcher har man bara tagit 57 poäng och ligger därmed sist i Metropolitan Division. Det ger också att man ligger näst sist i Eastern Conference Wild Card-serie.

Läget ser med andra ord tufft ut för Philadelphia Flyers och inte blev det bättre då man i tisdags föll med hela 9-2 borta mot Washington Capitals. Det var lagets andra raka förlust och ser vi till de nio senaste matcherna så har man förlorat sju och endast vunnit två.

Nu tar man emot ett New York Rangers som visserligen kommer från 4-2-förlust hemma i toppmötet mot Carolina Hurricanes men som dessförinnan hade en tre matcher lång segersvit.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Flyers höjer sig

NY Rangers har sett starka ut genom hela den här säsongen och man har totalt spelat ihop 100 poäng på 74 matcher i NHL. Det ger en andra plats i Metropolitan Division där man nu, i och med förlusten i tisdags, är fyra poäng efter Carolina Hurricanes.

Man tappade alltså viktiga poäng gentemot huvudkonkurrenten om förstaplatsen senast, men i bortsett från den plumpen i protokollet ser formen god ut hos Rangers.

Philadelphia Flyers och New York Rangers möttes så sent som förra måndagen och det blev en jämn batalj som slutade med en liten skräll. Flyers vann nämligen efter straffar i en match som stod 3-3 efter tre perioder plus förlängning.

Detta var det tredje mötet mellan de här båda lagen den här säsongen. NY Rangers vann de två första matcherna med 4-1 hemma och 3-2 på bortais.

New York-laget gäller nu som ganska klara favoriter hos spelbolagen inför det här mötet. Ett spel på att bortalaget vinner under ordinarie tid ger omkring 1.81 gånger pengarna.

Philadelphia kommer från att ha blivit överkörda med 9-2 och måste nu hitta tillbaka till grunderna. Jag räknar med att tränare Mike Yeo kommer med en matchplan som framförallt handlar om att spela enkelt och inte ta några onödiga risker.

Flyers vann alltså senast lagen möttes för en dryg vecka sedan och jag tror man kommer stå upp bättre än vad man gjorde mot Capitals senast. Det mesta talar ändå för att Rangers kommer vara det bättre laget, men bäst spelvärde finner jag i att det inte kommer bli något målkalas. Mitt spel blir att det kommer göras under 6 mål (asian handicap) till 1.78 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 6 mål (asian)
Odds: 1.78
Bolag: Expekt
Spelstopp: 01:00, torsdag 14 april 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: