3 maj2 019 colorado avalanceh speltips san josé sharks nhl

Speltips Tampa Bay Lightning – Colorado Avalanche 21/6: Stanley Cup

Colorado Avalanche har kopplat greppet och leder med 2-0 i matcher mot Tampa Bay Lightning i finalen av Stanley Cup. Den tredje matchen spelas natten till tisdag den 21 juni 2022 med nedsläpp kl 02:00 svensk tid.

De dubbla regerande mästarna Tampa Bay Lightning har nu en rejäl uppförsbacke att bestiga. I den andra matchen av den här Stanley Cup-finalen blev man rejält överkörda då man föll med hela 7-0 i Ball Arena på söndagen. Därmed leder Colorado Avalanche med 2-0 i matchserien som nu vänder till hemmafördel för Lightning efter två matcher i Colorado.

De flesta var nog inställda på att det här kommer att bli en ruggigt jämn finalserie mellan NHL:s två bästa hockeylag. Den första matchen förstärkte den tesen då den avgjordes i förlängning efter att André Burakosky gjort 4-3-målet för Avalanche.

Därför var det något oväntat att Colorado skulle komma att vinna så överlägset i lördags. Tampa Bay Lightning kom fel in i det från start och låg under med 3-0 redan efter den första perioden. Därefter fortsatte hemmalaget bara att trumma på. De var effektiva framåt och bjöd inte på någonting bakåt och nu har de vittring på Stanley Cup-bucklan.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 2000 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Nyckelmatch för finalserien

Det här förväntades bli en tät och jämn final och det kan det fortfarande mycket väl komma att bli. För är det något lag som har det i sig att resa sig från det här underläget så är det Tampa Bay Lightning.

De låg under med 2-0 i matcher även i semifinalen mot NY Rangers och vände till seger med 4-2. De besitter en grundtrygghet och en tro på sin förmåga som inget annat lag har och dessa faktorer talar till deras fördel i det här läget.

Ser vi enbart till den senaste matchen är det emellertid ingenting som talar till Lightnings fördel. Colorado Avalanche släppte endast till 16 skott mot eget mål och var rakt igenom det bättre laget. Den insatsen gör även att man gäller som knappa favoriter inför match 3, trots att den spelas i Amalie Arena i Tampa. Ett rakt spel på att bortalaget vinner ger då omkring 2.38 gånger insatsen.

Världens kanske bäste målvakt, Andrei Vasilievskiy, hade en tuff dag på jobbet senast och fick ingen vidare hjälp av sina lagkamrater. Han och hela laget lär vara rejält revanschsugna och jag räknar med ett mycket bättre Tampa Bay i den här matchen.

För Colorados del handlar det om att inte sväva iväg efter en perfekt genomförd match. Varje match har sin egen karaktär och i den här sporten är det inte alls ovanligt att det kan svänga rejält från en match till annan.

Det här blir en nyckelmatch för den här Stanley Cup-finalen och det lär bli jämnare än senast. Jag tror på en tätare Tampa-defensiv och Colorado lär inte få samma höga utdelning på sina avslut. Mitt spel blir att det kommer göras under 6 mål (asian handicap) till 1.71 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100% upp till 2000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 6 mål (asian)
Odds: 1.71
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 02:00, tisdag 21 juni 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: