17 april 2019 colombus blue jackets tampa bay lightning speltips rekar nhl

Speltips Tampa Bay Lightning – Colorado Avalanche 23/6: Stanley Cup

Colorado Avalanche leder med 2-1 i matcher mot Tampa Bay Lightning i finalen av Stanley Cup. Den fjärde matchen spelas natten till torsdag den 23 juni 2022 med nedsläpp kl 02:00 svensk tid.

Tampa Bay Lightning var pressade att studsa tillbaka inför måndagens tredje match i den här Stanley Cup-finalen. Efter att ha förlorat med 7-0 i Colorado i lördags var de dubbla regerande mästarna nere för räkning, men som många gånger förr reste de sig när det behövdes som mest.

Gabriel Landeskog gav Colorado Avalanche ledningen, men det var ett betydligt rejäla och mer beslutsamt Lightning på andra sidan jämfört med senast. Hemmalaget kom tillbaka och avgjorde matchen med tre raka mål i den andra perioden. Det gav ställningen 6-2 inför den tredje som förblev mållös och därmed är det utjämnat till 2-1 i matcher till Avalanches fördel.

Nu väntar så match 4 som även den spelas i Amalie Arena i Tampa.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Knapp fördel Colorado

Förväntningarna på här finalen i Stanley Cup var höga och de flesta hade räknat med att det skulle bli mycket jämnt. Efter de två första matcherna i Colorado var frågan om inte Avalanche var för bra för att det skulle bli så jämnt, men alla som följt Tampa Bay Lightning de senaste åren vet att de inte låter sig knäckas så enkelt.

För Tampa-keepern Andrei Vasilievsky blev den andra matchen en mardröm. I måndags visade han återigen varför han, av många, anses vara världens bästa målvakt. Inte minst ur ett mentalt perspektiv. Han räddade hela 37 skott i matchen och förde Lightning till en livsnödvändig seger.

Tampa Bay har nu vunnit sina åtta senaste hemmamatcher, men de gäller inte som favoriter inför match 4. Hos spelbolagen är det visserligen väldigt jämnt. Avalanche gäller generellt som knappa favoriter då ett spel på att bortalaget vinner under ordinarie tid ger omkring 2.43 gånger insatsen.

Colorado Avalanche var inte dåliga i måndags, men Tampa Bay hade det bättre målvaktsspelet och den vassare effektiviteten framåt. Det var också Colorados första förlust på bortais i hela Stanley Cup-slutspelet.

Så här långt har det varit en målrik finalserie, även om det har pendlat i fråga om vilket av lagen som har stått för utdelningen. Som jag ser det är det fortsatt fördel Colorado, men utgången av den här matchen känns oviss. Det har gjorts minst sju mål i alla matcher så här långt och mitt spel blir att det kommer göras över 5.5 mål totalt till 1.70 gånger insatsen hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 5.5 mål
Odds: 1.70
Bolag: Expekt
Spelstopp: 02:00, torsdag 23 juni 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: