Speltips Brynäs – Leksand 24/3: Måstematch

Det är den sista omgången i grundserien av SHL och Brynäs måste vinna för att ha en chans på slutspel.

Leksand har varit säkra ett rätt bra tag och kommer oavsett resultat här att sluta på nionde plats i SHL och därmed få spela åttondelsfinal härnäst. Brynäs åtnjuter inte samma lyx så de inför omgången ligger på elfte plats i tabellen, precis utanför slutspelsplatserna med en match kvar att spela.

Både Brynäs och Malmö sitter i nuläget på 67 poäng, två poäng bakom Linköping och Oskarshamn på 69. Brynäs har dock en väldig fördel i att de är det lag som har bäst målskillnad och därmed räcker det att de kommer ikapp ett av lagen ovanför dem i poäng för att peta ned dem och sno åt sig en slutspelsplats.

Med tanke på var de ligger i tabellen så är det kanske inte så konstigt att Brynäs har haft en skakig säsong. Det har dock chansen att avancera till slutspel första gången på flera år, vilket inte långt ifrån alltid är fallet.

De har hittat formen i elfte timmen och har vunnit fyra av deras sex senaste matcher. De har även tre raka på hemmaplan, varav en kom mot serieledarna Rögle, vilket bådar gott inför den sista ödesmatchen. De har dock inte allt i sina egna händer, men en trepoängare kan mycket väl räcka för avancemang.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Leksand har inget att spela för

Leksand har blandat och gett mycket under säsongen men har inte imponerat under mars månad. Av deras sex senaste matcher så har fem varit förluster och samtliga har kommit med flera måls marginal.

De vann dock deras senaste match i lördags mot Oskarshamn efter förlängning hemma på Tegera Arena. Men Oskarshamn har framförallt varit väldigt starka på hemmaplan och ännu har Leksand inte riktigt bevisat att de är ur sin formdipp.

Mot ett väldigt motiverat Brynäs med hemmapubliken i ryggen så lär det bli en tuff match att spela för ett Leksand som inte alls påverkas av resultatet. Form och motivation kommer nog att spela väldigt stor roll inför den sista omgången och där har Brynäs en klar fördel i detta möte.

Det är därmed svårt att spela på något annat än en Brynäsvinst här. För 1.79 hos gånger pengarna spelar vi på att Brynäs tar detta på ordinarie tid hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Brynäs vinner (3-väg)
Odds: 1.79
Bolag: Expekt
Spelstopp: 19:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: