24 mars 2019 hv71 färjestad speltips shl

Speltips Färjestad – Rögle 18/4: Semifinal 2

Färjestad vann det första mötet mot Rögle i semifinalen av SM-slutspelet och nu får man spela på hemmais i semifinal 2. Matchen spelas måndagen den 18 april 2022 med nedsläpp kl 15.00.

Färjestad har verkligen prickat formen i rättan tid. De var förhandsfavoriter inför den här säsongen av SHL, men kunde inte leva upp till förväntningarna i grundserien. Man lyckades emellertid knipa sjätteplatsen och blev därmed direktkvalificerade för slutspel.

När slutspelet inleddes med kvartsfinal mot Skellefteå så vaknade även ett nytt och bättre Färjestad till liv. DE var inte längre favoriter inför kvartsfinalen, men kunde till slut slå ut SAIK med 4-2 i matcher.

Nu har man även kopplat greppen om den här semifinalserien mot grundseriens bästa lag Rögle. En av sommarens profilvärvningar, Jakob de la Rose, då han gjorde både 1-0 och 2-0 för Färjestad. Till slut kunde bortalaget vinna med 4-3 i Ängelholm och nu spelas match nummer två i Karlstad.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Två defensivt starka lag

Rögle slutade etta i grundserien av SHL och gäller därmed som favoriter i det här slutspelet. I synnerhet var man stora favoriter inför kvartsfinalen mot Oskarshamn. Men det skulle komma att bli jämnare än förväntat då det gick till sju matcher där Rögle till slut kunde avgöra på hemmais.

Det skilde hela 18 poäng mellan Rögle och Färjestad i grundserien, men ser vi till inbördes möten var det jämnt. Båda lagen vann två matcher var, men det som skedde då är historia och nu är det Färjestad som har kopplat greppet.

Det är också Karlstad-laget som gäller som favoriter hos spelbolagen inför den här andra matchen av semifinalen. Ett spel på att hemmalaget vinner ger omkring 2.17 gånger insatsen.

Färjestad inledde den första matchen bäst medan Rögle hade greppet om den tredje perioden. Det var emellertid en väldigt tät och jämn match där inget av lagen bjöd på några stora ytor. Skottstatistiken stannade på relativt låga 25-21 till bortalagets fördel.

Att det gjordes sju mål i den första matchen var lite överkant då båda lagen var väldigt effektiva när tillfällena gavs. Jag räknar med en liknande matchbild i match två men jag finner anledning att tro att det kommer göras färre mål. Mitt spel blir att det görs under 5.5 mål totalt till 1.82 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 5.5 mål
Odds: 1.82
Bolag: Expekt
Spelstopp: 15:00, måndag 18 april 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: