18 april 2019 färjestad djurgården speltips shl

Speltips Färjestad – Rögle 22/4: Semifinal 4

Färjestad leder med 2-1 i matcher mot Rögle inför semifinal 4 i SM-slutspelet i hockey. Matchen spelas fredagen den 22 april 2022 med nedsläpp kl 18.30.

Färjestad hade kopplat greppet om semifinalserien mot Rögle då man hade vunnit de två första matcherna. Men i den tredje matchen i Ängelholm skulle hemmalaget komma att reducera till 2-1 i matcher efter en händelserik andra period.

Färjestad drog det längsta strået i en jämn första match på bortais. De vann då semifinal 1 med 4-3. Därefter svarade man för en övertygande insats hemma Karlstad i den andra matchen. Visserligen vann man även den matchen med uddamålet (2-1), men spelmässigt var Färjestad det klart bättre laget, åtminstone i de två första perioderna.

I onsdags var det återigen Färjestad som inledde starkast. Trots stor dominans i den första perioden var ställningen ändå 0-0. Samtliga matchens mål skulle sedan komma i den andra perioden som Rögle vann med 3-2.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel Färjestad

Rögle var nere för räkning med 0-2 i matcher och en förstaperiod i semifinal 3 där man var ordentligt i brygga. Ett inspirerande paussnack av Cam Abbott gav sedan tändvätska och man kunde resa sig och reducera till 1-2 i matchserien.

Abbott pratade om att Rögle behöver visa mer ”swagger” och med det menade han, i princip, en större på sig själva. I grundserien av SHL var man bäst i serien, men i slutspelet har man inte uppträtt med samma självklarhet. Kanske kan man nu vara på rätt väg igen.

I den senaste matchen i Karlstad hade hemmalaget ett kraftigt övertag och Rögle behöver höja sig ganska ordentligt den här gången. Färjestad har fått ett rejält uppsving under Thomas Mitells ledning och på hemmais har man vunnit samtliga fyra matcher i det här slutspelet.

Färjestad har inlett alla tre matcher bäst och har också tagit ledningen i samtliga. Om Rögle ska kunna vända den här matchserien behöver man definitivt vara bättre påkopplade från start. Med hemmastödet i ryggen är det emellertid mycket som talar för att Färjestad kommer att ta initiativet även i den här matchen.

Totalt sett har Färjestad varit det bättre laget i den här semifinalserien och jag finner anledning att tro att man kommer kunna utöka sin ledning här. Mitt spel blir att Färjestad vinner till 2.04 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Färjestad vinner
Odds: 2.04
Bolag: Expekt
Spelstopp: 18:30, fredag 22 april 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: