18 april 2019 färjestad djurgården speltips shl

Speltips Färjestad – Rögle 26/4: Sjätte semifinalmatchen

Färjestad får en chans att avgöra semifinalserien mot Rögle framför hemmapubliken i Löfbergs Arena under tisdagen.

Färjestad har varit det bättre laget i serien hittills och gick inför förra matchen upp i en väldigt övertygande 3-1-ledning i matcher. De hade därmed tre chanser på sig att avgöra, men det har nu blivit två.

Rögle tog sig nämligen i kragen senast och stod för deras bästa insats under semifinalen då de reducerade serien i matcher genom en överkörning av Färjestad framför hemmapubliken i Ängelholm. Det var inget snack om saken i söndags och matchen slutade 5-1 i Rögles favör.

De öppnade matchen i ett väldigt tempo och fick med sig en 2-0-ledning redan efter drygt sex minuter. Färjestad lyckades reducera i den andra perioden, men i tredje så var det återigen Rögle som drog ifrån och avslutade dessutom med två mål i matchens slutminuter.

Rögle, som toppade grundserien och vann Champions Hockey League tidigare under våren, lever alltså fortsatt i serien. De behöver ta sig igenom en match till i Karlstad för att kunna spela en direkt avgörande match framför sina hemmasupportrar.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Färjestad har varit det bättre laget

Det ska dock sägas att 5-1 trots allt är lite missvisande för matchbilden. Färjestad vann faktiskt skottstatistiken rätt klart och såg i perioder ut som det bättre laget på isen. Rögle fick dock en väldigt fin utdelning och kunde utnyttja sitt power-play två gånger om i den tredje för att dra ifrån.

Faktum kvarstår att Färjestad har varit det bättre laget sett över fem matcher och har gjort det svårt för Rögle att skapa målchanser utöver spel i numerärt överläge. De lär dock vara medvetna om att det är nu som serien ska stängas, förlorar de återigen och möter ett Rögle nere i Ängelholm med förnyat självförtroende så blir det betydligt tuffare att ta sig till final.

Men hemma i Karlstad så har det hittills inte varit något snack om vilket lag som har styrt spelet hittills. Färjestad har vunnit alla fem hemmamatcher under slutspelet mot både Skellefteå och Rögle – i majoriteten av fallen genom överkörning.

Därmed så är det mycket som pekar på att Färjestad lyckas stänga serien här och boka sin plats i finalen mot Luleå. För 1.96 gånger pengarna hos Expekt så spelar vi därmed på att Färjestad vinner detta under ordinarie tid.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Färjestad vinner (3-väg)
Odds: 1.96
Bolag: Expekt
Spelstopp: 19:30
TV: 
Stream: 

Jämför odds: